31.05.10
20:28
Здравейте, имам проблем с килограмите 97 килограма.Висок сам 1,80.Искам някаква примерна диета за свалене на килограми по не до 80 килограма :).Мерси предварително :) .
01.06.10
06:47
я по-добре напиши досега как си се хранил
Еми ти хубаво искаш да слабееш ама нито каза нещо тренираш ли на зала ходиш ли ,бягаш ли изобщо ,то каквато и да ти е диетата без движение няма да стане
и аз искам ‘‘RS6’’ ама без пари не дават
01.06.10
19:39
Здравейте до сега съм се хранил предимно сутрн препечен хляб и вече на обяд предимно на вън пържено и пици и така подомни.Ако може програма за трениране на фитнес и хранителни добавки и някакъв режим на хранене.От хранителните добавки имам меГА ФАТ БУРНЕР.Мерси чакам вашия отговор :)
01.06.10
19:52
Имаш МНОГО да четеш, от А до Я, преди всичко за храненето. Храниш се повече от трагично. Няма да направиш нищо, ако продължиш така. Прегледай раздела и форума, има доста информация. Не виждам нито една причина някой да преразказва целия този обем още веднъж специално за теб.
02.06.10
12:02
Дали ще е идейно да се направи така, че само хора с над определен брой мнения да могат да отварят теми ...
Идейно - да, но тези хора за няма и месец ще са с 1000 безсмислени постове. :lol:
02.06.10
18:50
Четох ама незнам коя диета е за мене искам а се стегна така от 98 до 75,6 килограма.Моляви дайте примерно седмично хранене.Имайте предвит ,че ще ходя на фитнес и сам си зел Abb lean stack 90 caps.:) Мерси чакам вашия отговор мнго скоро :)
02.06.10
20:06
казано от aleksandrow на 02.06.10, 18:50:
Четох, ама не знам коя диета е за мен. Искам да се стегна, така от 98 до 75,6 килограма. Моля ви, дайте примерно седмично хранене. Имайте предвид ,че ще ходя на фитнес и сЪм си взел Abb lean stack 90 caps. :) Мерси, чакам вашия отговор много скоро :)
За теб е подходящ нисковъглехидратен режим (диета).
Четеш, гледаш таблиците с данни за храните и така...
Червеничките нещица в цитата не са без значение...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.06.10 20:06.
еми виж сега ти искаш без нищо - нещо да направиш, а такова животно нема.Свалянето на мазнини е много трудно нещо. Трябва яко тренировки като натоварваш цялото тяло не само горната част, предимно наблегни на краката и поне 20 мин. колело и 20 мин. пътека. И забележи че не казвам ИЛИ, а И!!!!!!!! Да не забравяме че трябва да почнеш да се храниш малко по - малко от колкото до сега. Примерно закуска(първо хранене за деня независимо кога си станал)мляко с некъв протей (200 - 250 мл) овесени ядки, 2-3 плодета нарязани, примерно : киви, банан и ягода вървят много добре :))) . Щом ядеш навън си вземи за обяд някакъв плод много по добре от колкото ПИЦА!!!!!! Примерно 2 ябълки изяж и некво пилешко месце 200 250 грама ще бъдат достатъчни. Вечерята е много важна тъй като не трябва да вечеряш късно (21 - 22 00) вечеряи по рано примерно 19 - 20 00 часа с 2 ябълки(или някъв друг плод) горе доло 400 500 грама и 1 кисело мляко!!!!!Това е от мен успех!!!!
P.S.: Можеш да си вземеш L-Carnetine и Coffeine.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 10.06.10 16:03.