29.05.10
20:57
Здравейте,
Както гласи заглавието на темата съм от Сливен и си търся фитнес зала с добър инструктор, не е задължително двете да са в комплект :)
В момента съм висок 185см и тежа 111кг (ужас). Имам ужасно голямо желание да заприличам на човек и да забравя за визията си на рекламно лице на Мишелин :), като редуцирам мазнините които съм понатрупал и да ги преобразуван в нещо по-добро.
Няма и не искам да щадя време и средства да постигна добри резултати, т.е. бих спазвал всяка доета която специалиста ми препоръча, бих давал всичко от себе си за да изпълнявам упражненията които ми препоръча.
Разбирам, че няма безплатен обяд, даже може да е неоважително, но съм длъжен да спомена факта, че знам че се плаща.
Благодаря предварително за отговорите Ви!
29.05.10
21:07
Като ги знам там душичките какви са ограничени, може би само в Сити-то може да намериш читава помощ.
казано от RogerF на 29.05.10, 21:07:
Като ги знам там душичките какви са ограничени, може би само в Сити-то може да намериш читава помощ.
Благодаря за бързия ти отговор!
СИТИ има ли си интернет сайт? Търсих в нета като луд за някаква информация за залите в Сливен, но уви нищо. Трбява ми поне адрес или някакво инфо къде се намира залата. Е ако имат сайт ще е най-добре, поне да се запозная малко повече с уреди и т.н.
29.05.10
21:18
В Сини Камъни се намира, на главния булевард, ама адрес да ти дам, абсурд.
казано от RogerF на 29.05.10, 21:18:
В Сини Камъни се намира, на главния булевард, ама адрес да ти дам, абсурд.
Да не би да се намира в бялата сграда в центъра на тази карта - Google Карта
Мнението беше редактирано от biodesign на 30.05.10 06:55.
29.05.10
21:34
Това май е респект, тренирал съм веднъж там и като видях как инструктираше едно момиче, работата ми стана ясна.
Указа се, че това е точно СИТИ. Днес си взех златна карта и се почвам. Дано инстркторите да са добри, на пръв поглед единия ми вдъхна доверие.
Мерси за помощта!
01.06.10
18:56
Знаех си, че съм зле с картите :D
Направил си възможно най-добрия избор в милият роден град ;)
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 01.06.10 18:57.