Относно ефекта на Jack3d

30.05.10
10:37

Взех си от въпросния продукт т.к. четох във форума колко много го хвалят. Да спомена че досега не съм взимал никакви добавки освен протеин (не съм пил креатин, предтренировъчни продукти, бърнъри даже и кафе не пия) целта на Jack3d беше да ми даде повече енергия и напомпване за тренировката след работа. За съжаление обаче ефекта му не оправда до известна степен очакванията ми. Пия го 2 часа след хранене и след 30мин съм в залата (толкова ми е пътя) ефекта който изпитах бе съвсeм леко увеличаване на енергията и обилно потене. Опитах с малко по-високи дози но ефекта като цяло беше същият разлика имаше чак когато изпих 3,5 лъжички (почти 4) тогава се появи ефекта на “тунелното виждане” който за съжаление докато стигна до фитнеса отмина след него имах малко повече енергия и щях да се удавя от потене. Въпроса ми е някой друг имал ли е такива проблеми или просто аз съм нефелен и дали например да пробвам да го пия с някаква ударна доза кафе.

30.05.10
11:06

Всеки организъм е различен, при някои хора едни добавки действат, други не. Затова и има хиляди производители на хранителни добавки - за да намериш правилният и работещ за теб продукт. Пробвай с друг азотен бустер - може би тогава очакванията ти ще се оправдаят.
Не знам защо си опитвал с 3-4 лъжички, при положение, че на етикета пише в никакъв случай да не се надвишават 3 лъжички. Може и да не си усетил нищо, но с предозирането - става опасно за здравето ти.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 30.05.10 11:07.

30.05.10
13:45

Аз си го усещам нормално с 2 лъжички. Нямам и нереалистични очаквания и съм си доволен.

30.05.10
14:02

казано от Draken на 30.05.10, 13:45:

Аз си го усещам нормално с 2 лъжички. Нямам и нереалистични очаквания и съм си доволен.

Ами ако по добър фокус и повече енергия и напомпване е нереалистично за дадения продукт съм съгласен.

30.05.10
15:36

Пробвай мостри от други топ продукта от този клас, и ако някой ти подейства, продай този и си вземи от другия, който ти действа.

И при мен jack3d не действа,пил съм и няколко дози  No xplode и там същата работа,най-добре ми дейста Superpump250,oще от първата доза много добро напопване,може да пробваш и двете,ако можеш да си намериш мостри най-добре

30.05.10
16:46

Някой случайно да има представа откъде мога да се снабдя с мостри т.к. преди да го закупя търсех мостри на кой да е боостер в 2 от големите магазини за суплементи но и на 2те места ударих на камък.

30.05.10
21:01

При нас има на White Flood.

01.06.10
20:24

при мен добави малко фокус и сила
никакво напомпване! под очакванията.
определено ще пробвам или xplode или superpump250.

02.06.10
05:57

казано от St0yan на 30.05.10, 16:46:

Някой случайно да има представа откъде мога да се снабдя с мостри т.к. преди да го закупя търсех мостри на кой да е боостер в 2 от големите магазини за суплементи но и на 2те места ударих на камък.

Мостри на Athletic Edge - PreSurge Unleashed ако искаш, ми пиши на ЛС.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1