Хранене за изчистване (корем)

15.05.10
11:27

Като много други хора сигурно, при мен е налице проблемът, че имам коремна преса, която мога да напипам, но не може да се види. 1,70 метра съм почти 70 кила, мазнини почти нямам. Единственият ми проблем е, че искам да изчистя корема за да може да се виждат коремните мускули. Но не правя никаква диета или по-точно не избягвам никакви храни, които биха били вредни за желаният ефект. Ако може някой да ми каже какво точно да ям или даже и някакви примерни не чак диети ами примерни лесни менюта по случая. Нещо, което се изпълнява лесно в къщи за закуска примерно обед и вечеря и какво да ям като цял ден съм навън по задължения някакви.
Иначе знам теориите за избягване на захар, газирано, сладко, тестени изделия. Приемането на бобени храни и зеленчуци. Избягването на мазнини и много въглехидрати.

Темата беше редактирана от Teodor Valkov на 15.05.10 11:28.

02.06.10
06:46

Като цяло оптималните съотношения за калории от различните източници са следните:
1. Въглехидрати – 50-55% от калориите трябва да идват от въглехидрати
2. Белтъчини – 30 процента от калориите
3. Мазнини – 15-20 процента от калориите
но дори и да се отклониш по-важно е калориите които приемаш да са по-малко от необходимите за да гориш мазнини.
За да стане по ясно:

1 гр. белтъчини – 4 калории
1 гр. въглехидрати – 4 калории
1 гр. мазнини – 9 калории!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1