Въпорс за протеин

02.06.10
11:38

Здравейте,
Имам един  въпрос, значи пия протеин от 1 месец, период доста малък, но все пак усещам ефекта- определено се усещам по силен и имам растеж където трябва. Обаче по независещи от мен причини ми се налага да прекратя приема на протеин. Искам да попитам дали ако продължа да тренирам но, спра да пия  ще загубя постигнатият ефект (мускулна маса)?

Определено това зависи в по-голяма степен от запазването на подходящ хранителен режим, от колкото от приемането на протеин като добавка.

02.06.10
11:50

Ами аз хранителния режим се старая да си го поддържам, но реших да попитам защото бях чул някъде, че има възможност да започна да издишам след като спра да пия. Иначе сега се чувствам в добра форма и не искам да я загубя.

Ако храненето ти е изпипано - няма да има проблеми.
Просто увеличи протеините в храната.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.06.10 11:52.

02.06.10
12:25

+кило извара на ден :D

Е... чак толкова... съвсем спокойно увеличи яйцата и месото (освен изварата).

02.06.10
17:05

Нищо (особено) не си изградил за 1 месец, че да го загубиш, така че не се притеснявай излишно.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 02.06.10 17:05.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1