02.06.10
14:16
Попаднах на една стития за мускулната треска в интернет и ако може някой по-компетентен да изкаже мнение :)
http://www.content4reprint.com/fitness/muscle-building/training-with-muscle-soreness-should-you-do-it-and-can-it-actually-help-you-get-better-results.htm (на английски е)
Мнение за какво по-точно? Статията е интересна, но нищо ново не прочетох там.
Ясно е, че мускулите може да се тренират и всеки ден и даже повечето спортисти го правят по един или друг начин.
Ами това, че според автора на статията тренирането на един мускул в два последователни дни може да има добри ефекти върху качването на маса за мен беше нова информация. И исках да питам дали някой подкрепя неговите тези. :) За такива мнения имах предвид - дали някой е пробвал подобно нещо и дали работи :) (засега аз нямам намерение да го използвам, но ми стана интересно и в някой бъдещ момент може и да го приложа този метод).
Общо взето на тази статия попаднах търсейки отговор на въпроса дали е проблем да се тренира една мускулна група, ако имам мускулна треска в друга.
02.06.10
15:27
Както и Петко ти каза, всички професионалисти тренират така.
Само че стероидите ужасно много променят възстановителната способност.
И силата и умората.
Т.е. при обикновен човек, може да с идокара хронично претрениране ако е хептен без почивка.
Ак овзимаш стероиди, ако не те мързи, даже тренирай двуразово. Нема смисъл да хабиш половин ден в почивки.