23.02.05
17:56
Някой употребявал ли го е. Кажете мнения и препоръки.
Благодаря. :)
еми кат са има предвид че е българско горе долу става пак и не е много пари,аз съм го взимал и има при мене доволен резултат :wink:
23.02.05
19:19
и аз съм го пил , обаче мнението ми е много противоречиво - веднъж се въстановявам с него, веднъж не се въстановявам.Много сладникав ми е , но като че ли за цена /качество става за употреба.
по-здрави
23.02.05
21:35
Много хора се оплакват, че не се разтварял и имал гаден вкус ?
Протеина е доста добър поне при мен ефекта е задоволителен, обаче е много сладък и като добавя глюкоза напрао...
ама вече зех да хапвам шоколад преди да го пия и не ми е толкова сладникаво.
24.02.05
09:13
Разстваря се трудно в сравнение с Про Голд, но като качество съм доволен, а що се отнася до вкуса - не всичко полезно е вкусно.
Да ама не е Българско!!! Просто го опаковат В България!! Единствената Българска фирма за Добавки е BioGAME!!!!
25.03.05
17:48
По колко го пиете тоя Pure Whey Pro .....аз си мислех за 50 грама след тренировка,а в останалите дни 2х25гр.
25.03.05
21:20
Мерси ще се науча.Може би питам защото не съм го купил още и искам да си направя сметката.
Виж в сайта на НУТРИМ там при продуктите пише същото инфо което го има на кутията.
Така и и така са ровя из сайта им ето ти линк
http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=134&gid=60
26.03.05
08:14
hubstar мерси за линк-а
26.03.05
20:43
в сравнение с про голд-а пюър уей-я се разтваря по-трудно и е желаттелна употребета на миксер (пише го дори на етикета), вкусът му в началото е леко гаден, ама след няколко шейка не прави впечатление. Взимай смело едно кило - не е толкова лош....
Аз с Пюр Уей и яко хапване ка4их за 2 седм. 2кг.ина4е наистина се разтваря много трудно и аз си го разбивам с миксер.Земи си с вкус на ванилия 4е от тоя банан направо ве4е ми се гади.
05.04.05
22:54
Ами разтваря се с пасатора къде ще ходи. Пия го вече почти месец и мисля, че е добър.