Лаф моабет - том първи

Темата е заключена.
Прескочи до:
HE

04.06.10
08:45

казано от Thrashmetal на 04.06.10, 07:39:

Момци, “ЕН” е плевенска регистрация, а “Е” чия е?

Какво стана? Някой сладур с такава регистрация те засече? Нормално е за тези региони - имат един светофар в центъра и с това за тях приключват правилата за движение по пътищата  :lol: . Ще им свикнеш на такива. Аз вече дори не се дназня на Пернишките камикадзета.

04.06.10
09:12

Благоевградската е “Е” :) Идем из селооооо :)
head_hunter е много прав-аз като се прибера в Гоце Делчев и внимавам адски много,повечето джигити отнемат предимство без да се огледат даже,последния път един с Touran за малко да ме отнесе,и дори не се огледа да види има ли кола на пътя с предимство.Много зле,много,редовно млади хора се пребиват.Неграмотна работа-даже не могат да ходят правилно,а коли тръгват да карат.Който е минавал от Благоевград надолу,ще разбере какво имам предвид :)

Мнението беше редактирано от junkhead на 04.06.10 09:15.

казано от head_hunter на 04.06.10, 08:45:

Какво стана? Някой сладур с такава регистрация те засече? Нормално е за тези региони - имат един светофар в центъра и с това за тях приключват правилата за движение по пътищата  :lol: . Ще им свикнеш на такива. Аз вече дори не се дназня на Пернишките камикадзета.

Ало, софиянеца, това, че за теб всичко на юг от София спада към “тези региони” не означава, че е така. Благоевград е едно, надолу от Благоевград - друго, а Перник пък е съвсем различно нещо. Факт е, че сигурно 70-80% от колите с благоевградска регистрация не са от Благоевград, но и значителен процент от тези със софийска не са от София, така че дай да не правим генерални заключения...

Ще е мъдро, ако не продължаваме точно тази дискусия. Всички знаем, че “селянин” е манталитет, а не адресна регистрация.

GO

04.06.10
11:34

Как се радвам когато някой ни засече,НО с татко сме в служебната кола.. :lol:
Ама хич не му пука,той си напъвала и връща жеста.. :lol:

04.06.10
13:04

Вали брутален дъжд,не ми се изкарва и колата от гаража за тренировка.При вас пере ли яко ?

ПИ

04.06.10
13:32

Мъчно ли ви е за мене? Ахахахахаха.

04.06.10
13:44

казано от mantodeus на 04.06.10, 13:04:

Вали брутален дъжд,не ми се изкарва и колата от гаража за тренировка.При вас пере ли яко ?

Да, перем си гащите, на сега се връщам от плажа :lol:

ПИ

04.06.10
13:45

казано от VEGATA на 04.06.10, 13:44:

казано от mantodeus на 04.06.10, 13:04:

Да, перем си гащите, на сега се връщам от плажа :lol:

Късметлия.

HE

04.06.10
15:02

казано от Martin Tomov на 04.06.10, 10:11:

казано от head_hunter на 04.06.10, 08:45:

Ало, софиянеца, това, че за теб всичко на юг от София спада към “тези региони” не означава, че е така. Благоевград е едно, надолу от Благоевград - друго, а Перник пък е съвсем различно нещо. Факт е, че сигурно 70-80% от колите с благоевградска регистрация не са от Благоевград, но и значителен процент от тези със софийска не са от София, така че дай да не правим генерални заключения...

Е веднага Софиянеца! Тея със Софийската регистрация дето на са от тук - ами това им е детската мечта, както и на тези от околностите, но с разликата, че тук за тях си има други номера “СО”. Кольо го каза най-добре - до манталитет е. Друг е и въпроса, че в София трафика е пренатоварен, а хората от провинцията виждат такова чудо само тук. Защо са толкова много катострофите през събота, неделя и големите празници? Просто “Софиянци” докато се прибират по родните места не оставят манталитета си в София. Или автокурсовете в Тутракан се провеждат при същия трафик като тук, а може би там е толкова натоварено, а не сетих се имат повече светофари и знаци? В по-малките населени места се познават - инструктори, полицаи и т.н.т., а това е допълнителна предпоставка за неразумно шофиране. Както и да е, но всеки карал малко из София е наясно за какво говоря. Не веднъж съм казвал, че нямам против хората от провинцията, а имам против “селяните”. Сега камерите почват да ги лекуват такива. Една камера прави около 200 записа за ден. Скоро ще се внедри и софтуера, който ще управлява камерите и процеса ще се автоматизира. Вече няма да се разчита на момента, че оператора не е видял или някой е почерпил полицая.

04.06.10
15:52

казано от e_s_n на 04.06.10, 14:32:

Някой да е минавал 23 ниво?
http://www.cut-the-knot.org/Games/BlockNRoll.shtml
Нещо ми се струва прецакано, ето пас за директно отиване до нивото: 293486
минах го, минах го :lol:

Колега, до къде стигна? Аз не мога да мина 28 :ohh:
769721

Мнението беше редактирано от VEGATA на 04.06.10 15:52.

04.06.10
16:19

Минаваш само през едното  :-)

04.06.10
16:54

казано от VEGATA на 04.06.10, 15:52:

казано от e_s_n на 04.06.10, 14:32:

Някой да е минавал 23 ниво?
http://www.cut-the-knot.org/Games/BlockNRoll.shtml
Нещо ми се струва прецакано, ето пас за директно отиване до нивото: 293486
минах го, минах го :lol:

Колега, до къде стигна? Аз не мога да мина 28 :ohh:
769721

Уж ти написах как, ама нищо няма да ми схванеш. Ето ти направо кода на другото ниво - 691859. Май има интервал между 69 и 1859. А следващото е дори по-лесно, просто трябва да нацелиш последователността на ключовете.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 04.06.10 17:07.

04.06.10
17:07

Уж да напиша, но като видях как изглежда обяснението, се отказах да го поствам.

04.06.10
17:32

Е минах го, но преди час и половина, не помня к’во беше, но се правеха няколко обиколки. Първо - след като минеш по жълтите павета и стигнеш до бутоните, се качваш горе по зигзага, сменяш позицията на камъка и слизаш обратно при бутоните.

В дясно на тях имаш място да смениш позицията.

Връщаш се на стартовата позиция по зигзаг пътя.

Сменяш позицията там и се връщаш обратно по зигзага до бутоните.

Ако всичко ти е точно, трябва да можеш да се изправиш върху това, ‘дето те раздвоява, от там вече си ги нареждаш.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 04.06.10 17:35.

04.06.10
18:12

http://www.youtube.com/watch?v=b-GLlBUTd5Q
Какво по... ?!

http://www.youtube.com/watch?v=eQ_iU7LRzKo&feature=related
Тей го оригинала.

04.06.10
19:16

Готина е, и се свири на два акорда само, та реших да я зауча, да имам какво да си дрънча, че ми доскучаха старите. Твоето не става - няма ли китара - няма купон!

http://www.youtube.com/watch?v=j_7iRZzlSzI Слушай. Не, не само слушай - ами и гледай.

04.06.10
19:36

Метъл не съм. Или поне не завършен. Мириша и имам дълга коса, но не ходя на концерт на AC/DC с тениска на Metallica и не си слагам черен грим под очите. :lol:

Хард рок, окей, натам повече се накланя везната. Има разлика. :)
Не съм слушал траш, хеви, дет, готик и там другите разновидности на твърдата работа от месеци. Не се и ограничавам от друго, но както казах в първия ред от абзаца... везната, мой. : )

Но едно е да хванеш ритъм в трак, ‘дето сакса и cheap set o’ drums са водещи, друго е да ти свири виртуоз. Те това ми прави свирка на душата.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 04.06.10 19:38.

ПИ

04.06.10
22:14

Така ми преминава половината ден.

04.06.10
22:23

Личи ти! Аре марш да лягаш сега... утре пак ще ревеш, че не си направил тренировката...

ПИ

04.06.10
22:27

казано от CKOTA на 04.06.10, 22:23:

Личи ти! Аре марш да лягаш сега... утре пак ще ревеш, че не си направил тренировката...

Утре съм на село. Правим ремонт на къщата отново. Ебати тъпото преди 2 години правихме. ;д

GO

04.06.10
22:35

казано от p17bull на 04.06.10, 22:27:

казано от CKOTA на 04.06.10, 22:23:

Утре съм на село. Правим ремонт на къщата отново. Ебати тъпото преди 2 години правихме. ;д

Не ми разправяй ‘щото живея на 8 метра от прелеза и на 150м. от гарата..  :cheese:

05.06.10
06:22

http://www.youtube.com/watch?v=1IrPnRGaSUk&feature=related :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=LNVOl5_3_Zo&feature=related

Мнението беше редактирано от shemeta на 05.06.10 06:24.

05.06.10
07:33

И двете са брутални :D

05.06.10
09:53

Нещо ми хвалеха Undisputed колекцията. Пуснах си първия - тъп беше, втория не можах да го изгледам, а третия няма и да го пускам. Само аз ли се разочаровах и очаквах нещо по-добро?

05.06.10
10:12

Нямам търпение да започне световното! :cheese:

05.06.10
10:46

Скоро го чух това заглавие... прочетох за какво става въпрос- веднага разбрах, че това не е филм за мен...

ПП Супер, това световно ще прибере по-голяма част от мъжкото по улиците ergo мацките остават сами : )

05.06.10
11:01

казано от CKOTA на 05.06.10, 10:46:

Скоро го чух това заглавие... прочетох за какво става въпрос- веднага разбрах, че това не е филм за мен...

ПП Супер, това световно ще прибере по-голяма част от мъжкото по улиците ergo мацките остават сами : )

Мацките ще сипват ракия и ще режат домати :)

05.06.10
11:02

Абе, човек. Как ти се чете прякора и какво означава? Като kor-pussy, или kopus-ito?

05.06.10
11:07

Една голяма част- да, но не това е целевата ми група : )

05.06.10
11:11

Чух във всякакви варианти, но иначе е К-О-Р-П-У-С-И-Т-О, което беше прякора на един приятел в 9-10 клас когато съм си правил акаунта. Дълга и широка.... представи си корпус и това като умалително  :lol:

Мнението беше редактирано от korpusito на 05.06.10 11:11.

05.06.10
12:08

http://velocity.tmuscle.com/free_online_program/sports_body_training_diet_velocity/velocity_diet_30#the-diet/velocity-diet-program-3-0
Не, че нещо, ама къде е храната в тая революционна диета?!

05.06.10
13:43

В един друг форум разисквахме подобния тип добавки- акай бери, холивудска диета и тн... там беше обяснено как те връзват и ти цокат пари, а уж си платил само некъф трайл 3 долара... та фейк е...

ПП Отивам в южния парк на феста дано да не вали... много...

ЕДИТ 1- сега видях, че е в Тмъсъл... и пак си мисля че е халка като горната...

Мнението беше редактирано от Бойко на 05.06.10 13:45.

05.06.10
13:49

Ха..и аз след малко ще ходя натам :))

05.06.10
13:59

Тmuscle няма да те излъжат, просто самата диета ми се струва абсурдна. Пет “хранения” на ден и нито грам ХРАНА.

05.06.10
14:18

http://velocity.tmuscle.com/free_online_program/sports_body_training_diet_velocity/velocity_diet_30#the-diet/velocity-diet-program-3-0

Ето ви я диетата, каде не можяхте да я намерите?

05.06.10
14:19

Има, ама май препоръчват само 1 хранене с ХРАНА, всичките други хранения - шейк и суплементи..

05.06.10
14:24

Да, ама има и друго -
Breakfast

* Old-fashioned oatmeal with blueberries, scrambled egg whites
  * Spinach omelet made with omega-3 enriched whole eggs

Lunch

* Turkey burger on whole-grain bread, salad
  * Grilled chicken breasts, steamed vegetables

Dinner

* Salmon with grilled zucchini and squash
  * Steak with plain sweet potato and salad
  * Grilled chicken breasts (2) over large spinach salad, olive oil-based dressing

GO

05.06.10
15:22

Не знам защо се сетих точно за това,но щом едно “дистрибуторче” може да се напише в дневника си 16-годишната звезда,то как трябва да се кръсти малкия Наско от орк.Канарите,след като и той иска да го забирам да тренираме,ама няма време..?
Великото трениращо барабанистче,изгряващата тренираща звезда-барабанист? :-)
Да,знам защо се сетих - защото ми каза на няколко пъти да го забера,пък все не намирахме време да тренираме заедно..

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 05.06.10 15:22.

05.06.10
15:46

казано от С7АЛК3Р на 05.06.10, 14:19:

Има, ама май препоръчват само 1 хранене с ХРАНА, всичките други хранения - шейк и суплементи..

Да, едно меню с храна веднъж седмично, при това не чийт, ами зареждащо. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1