05.06.10
14:36
Имам 2 въпроса:
- Взех си креатин и аминокиселини и въпросът ми е някакви вредни неща от алкохола могат ли да се получат ако се взимат добавките и в същото време вечерта отидеш на рожден ден например и пиинеш няколко глътки. (както например от стероиди и алкохол но там мисля че нещата са съвсем различни)
-Какви са тези глупости ( ако някой компетентен може да ми обясни ) за креатинът и кофеинът, че ако пиеш креатин не трябва да пиеш кафе, защото се свързвали и се неутрализирали. Питал съм, разбиращ човек бивш инструкто и ми каза, че няма такова нещо. А тук има всякакви теми, свързани с този въпрос...
Здравей :)
за креатина и алкухола незнам можели нещо да стане аз от личен опит съм пил креатин и след един час някъде бира и малко водка и съм нямал проблем и се съмнявам да има,а за креатина и кафето няма нищо да им стане ако ги пиеш заедно или поотделно ;)
05.06.10
18:00
казано от Braqn на 05.06.10, 17:54:
Здравей :)
за креатина и алкухола незнам можели нещо да стане аз от личен опит съм пил креатин и след един час някъде бира и малко водка и съм нямал проблем и се съмнявам да има,а за креатина и кафето няма нищо да им стане ако ги пиеш заедно или поотделно ;)
Така грамотно написано мнение, как да не го приемеш за истина :)
Нямаш проблеми с алкохола, нито с комбинацията креатин и кофеин. Като цяло само стимулантите като азотни бустери, термогенни бърнъри не се препоръчват в комбинация с алкохол, но и тук става дума за системно яко пиене. И на химия да си няма проблеми един път седмично да пийнеш няколко..
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 05.06.10 18:02.
първо за какъв вид креатин говорим. второ има си цяла тема относно креатина.
ако говорим за монохидрат, цитирам: “По време на приема му да се избягва прием на кофеин и кофеин съдържащи напитки.”
ако говорим за етил естер: “с всичко може да се комбинира, кофеина не е проблем.Така, че може да се възползвате от ободряващите му свойства.”
всеки в крайна сметка сам решава за себе си. можеш да го пиеш заедно с акохола и кафето, няма да умреш.
06.06.10
11:27
Мерси на всички за отговорите :)