06.06.10
13:39
1. Вижте ми ника, за да ви се поизяснят нещата ;Д
Един приятел ми подхвърли тази идея. Каза, че креатина трябва да ен е монохидрат, а просто някаква матрица.
Другото е, преди да ги започна, да направя някакъв период на “подхранване” само с креатин.
Целите ми са да правя сила в краката и да кача маса “от кръста нагоре”, ‘щото съм малко “несиметричен” :)
Та да ми кажете това вярно ли е? Добра комбинация ли е? Нещо повече за “захранването”? Да ми препоръчате някоя марка креатин? ... и някоя програмка.. :P абе вие тука сте най-големите !!
Благодаря!!
казано от nerazbira4a на 06.06.10, 13:39:
абе вие тука сте най-големите !!
Даа,вярно е! :)
06.06.10
15:39
В момента взимам аминокислини и отделно глутамин. Ефекта от към възтановяване е супер, но от към растеж има още какво да се желае ;)
06.06.10
15:41
Ами това е положението, брат :) Няма добавки за растеж (в прекия смисъл).
06.06.10
16:18
Kре-алкалина наистина стига за доста...
Има ли нужда от почивка? Например всеки месец?
казано от nerazbira4a на 06.06.10, 15:39:
В момента взимам аминокислини и отделно глутамин. Ефекта от към възтановяване е супер, но от към растеж има още какво да се желае ;)
...даваш с яките тренировки, изненадвай мускула и ще пораснеш, що се чустваш че се възстановяваш добрв - това е важното, възстановяването
13.06.10
12:10
казано от nerazbira4a на 06.06.10, 16:18:
Kре-алкалина наистина стига за доста...
Има ли нужда от почивка? Например всеки месец?
Не, няма нужда от зареждащи фази или от почивка, блъскаш цялата опаковка, оставаш доволен от резултатите, почиваш няколко седмици и продължаваш. Избора е перфектен. Успех.