Днес за първи път правих клек(полу) - 5х100. Бедро - 58, височина 180, 80кг. ОК ли е?? По принцип всичко тука клякат с по 150, та се комплексирам :DD
Мнението беше редактирано от alabalaa на 05.06.10 16:27.
05.06.10
17:05
Много странна диета, много. В момента я чета, още не съм стигнал до края, но какъв е този шейк? Обикновен суроватъчен или..?
При положение, че след HIIT сесия горенето продължава известно време, какво и колко време след това е добре да се яде?
Скачането на въже HIIT ли се води?
05.06.10
20:31
казано от junkhead на 05.06.10, 20:19:
Ако между повторенията на клека правя две-три вдишвания брои ли се ?
Да
казано от junkhead на 05.06.10, 20:19:
Ако между повторенията на клека правя две-три вдишвания брои ли се ?
Това ми е обичайния начин да клякам с близки до максималните тежести :)
Хора, кажете някой филм по торентите да гледам, че ми е голяма скука :) Ако не намеря пак ще гледам The Usual Suspects :-P
06.06.10
09:04
Ехх,как се ядвам само..
Качих една системка на 1гб.бг,за да я преведа и оправя и сега се оказва,че хоста е бъгнат и не мога да си изтегля файловете..
казано от korpusito на 06.06.10, 08:20:
Хора, кажете някой филм по торентите да гледам, че ми е голяма скука :) Ако не намеря пак ще гледам The Usual Suspects :-P
http://zamunda.net/details.php?id=122034&hit=1
06.06.10
09:43
В близката далечина, на един дървен камък, прав седеше млад старец, който чоплеше вестник и четеше семки.
На първата семка пишело как се пикае в ъгъла на кръгла стая.
На втората - как глухият чул, че немият разказал как слепият видял сакатия да тича подир влак, в който плешива старица решела косата си със златен гребен, за да му каже, че гумата му е спукана.
Като ти е скучно вземи и прочети някоя книга - класика - Вълшебната планина на Томас Ман ;-). А в този сайт има голям избор - http://www.spiralata.net/ - само желание да има.
Колеги, има ли някой или нещо, който контролира качването на информация и снимките в интернет?!? Интересно ми е защото в един сайт са сложили снимки на една катастрофа, където има умрели и на човека само мозъка не са снимали хубаво... А повечето потребители са деца, а за да видиш снимките никъде не те пита имаш ли 18 години ....
Мнението беше редактирано от to4ka на 06.06.10 10:32.
казано от karpi на 06.06.10, 09:55:
Като ти е скучно вземи и прочети някоя книга - класика - Вълшебната планина на Томас Ман ;-). А в този сайт има голям избор - http://www.spiralata.net/ - само желание да има.
Желание има, даже в момента чета 2 книги :) Не подценявайте хората, които тренират, аз лично познавам доста хора , които нито от физическото, нито от интелектуалното си развитие се интересуват. Ще прочета и тази книга, но предпочитам да си я купя на хартия, вместо да се цъкля пред екрана :) Поздрави
казано от Петко К на 06.06.10, 11:50:
http://www.youtube.com/watch?v=yJ4igl4S98I&feature=player_embedded
Кренвиши никога не съм ял,но след това клипче даже няма и да си помислям да хапна.
06.06.10
12:07
казано от to4ka на 06.06.10, 10:31:
Колеги, има ли някой или нещо, който контролира качването на информация и снимките в интернет?!? Интересно ми е защото в един сайт са сложили снимки на една катастрофа, където има умрели и на човека само мозъка не са снимали хубаво... А повечето потребители са деца, а за да видиш снимките никъде не те пита имаш ли 18 години ....
След като го прочетох веднага се сетих,че имаше един сайт..ротен.ком
Не натискайте на линка ако не ви понася да гледате трупове! :ahhh:
Insurgent purportedly in Iraq, stopped by sniper’s bullet.
С гаубица са го стреляли, все едно. :lol:
Solomon Kane - преди малко го изгледах и ми хареса.
казано от VEGATA на 06.06.10, 13:21:
Solomon Kane - преди малко го изгледах и ми хареса.
Вчера го гледах. Не е зле, напомня Ван Хелсинг. А за целта Хю Джакман щеше да е по-добро попадение, но и така става.
казано от F.A’U на 30.05.10, 14:56:
И не само силата .... :) и апетита и въздуха -понякога и желанието за клек и телесното тегло - грам апетит няма - сега съм си топнал 600 гр пилешко с чесън, пиперче в малко бира - пляс в тигана за 7-8 мин. и после с кисело мляко отгоре.. и пак не ми си яде.. УЖАС.
Моят апетит защо не пада...аз ли съм най-голямата ЛАМЯ тук :(
Мнението беше редактирано от libra на 06.06.10 13:34.
Оправих се аз (sun) - 3-те килограма дето бях свалил са си пак по мен - Две седмици пчелно млечице с жен-шен по две ампулки и храносмилателни ензими и всичко е ОК. Дай си ламския аптитит (не от лама а от ламя) насам кантарът да почва да показва 90 и да се започва с чистенето. Не съм чел как се подтиска апетит - пробвай с 2 кутии цигари дневно и половин кило водка вечер (wasntme). Радвай се и си хапвай разумно
Не става само с ядене, трябва и (акъл) пиене.
http://www.youtube.com/watch?v=Wsih9nUpq2U&a=2Vb0drFaCbA&playnext_from=ML
Sold my soul - познайте в замяна на какво.
Някой има ли наблюдения над поведението на 3-литровия дизел на старите А8-ци? (не е за мен; аз дебна друга оферта :))
казано от Стоянчо на 06.06.10, 16:33:
Някой има ли наблюдения над поведението на 3-литровия дизел на старите А8-ци? (не е за мен; аз дебна друга оферта :))
Имам наблюдения над трилитровия дизел на новата шестица, ама едва ли ти помага това :D
П.П Какво дебнеш ако не е тайна ?
казано от korpusito на 06.06.10, 16:39:
казано от Стоянчо на 06.06.10, 16:33:
Имам наблюдения над трилитровия дизел на новата шестица, ама едва ли ти помага това :D
П.П Какво дебнеш ако не е тайна ?
A4 3.0 :) Принципно преди време мислих за Субару Импреза, но като че ли ми мина мерака.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 06.06.10 16:48.
казано от korpusito на 06.06.10, 16:54:
Контрапредложение ти правя- Лансър :)
Да, мислих и за него - офертата в момента е нов за 30хил лв. 148коня. Дори ходих да правя тест драйв. Върви, но не е нищо особено. При всички положения не искам нито да е по-голяма, нито по-малка колата.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 06.06.10 17:03.
казано от F.A’U на 06.06.10, 17:00:
Някой друг с фитофобия от форума
фитофобия ли? какво е това чудо... за фотофобия бях чувала, ама това... да не е страх от отслабване? :)))))
06.06.10
17:35
казано от libra на 06.06.10, 17:28:
казано от F.A’U на 06.06.10, 17:00:
Някой друг с фитофобия от форума
фитофобия ли? какво е това чудо... за фотофобия бях чувала, ама това... да не е страх от отслабване? :)))))
Може би има предвид, някаква раздразнителност към цветовата гама на форума.
казано от Иван Шишманов на 06.06.10, 17:35:
Може би има предвид, някаква раздразнителност към цветовата гама на форума.
Да, за това и споменах за фотофобията... очакваме неговото включване...
Мнението беше редактирано от libra на 06.06.10 17:44.
казано от Стоянчо на 06.06.10, 17:02:
казано от korpusito на 06.06.10, 16:54:
Контрапредложение ти правя- Лансър :)
Да, мислих и за него - офертата в момента е нов за 30хил лв. 148коня. Дори ходих да правя тест драйв. Върви, но не е нищо особено. При всички положения не искам нито да е по-голяма, нито по-малка колата.
Незнам ама от снощи имам пресни наблюдения върху едно Порше Кайен Магнум 630hp , мамка му кво ми трябваше да се качвам, повече кола няма да си харесам.... :smirk:
Аз затова спрях да се возя по хубави коли и се отказах да правя тест драйв тук-там, че после плача като малко дете....
Цветовата гама на форума не ме притеснява - от слънцето ми се зачервяват очите, сърбят и болят и постоянно се възпаляват не е много приятно. Трябва в бара само нощни смени да работя (evil)