04.06.10
13:24
Моля някои, ако знае от къде мога да закупя Creatin Ethyl Ester na Mega Pro 240 caps да каже, понеже поръчвах от 3 сайта, но и в трите не е в наличност. За този креатин става на въпрос
Аз от СилаБг пазарувам,но ако го няма там..нз.Пробвай в някой магазин за добавки не в нета.
Мнението беше редактирано от Николаи на 04.06.10 16:25.
Това е, че в моя град няма магазин за добавки най-близкия ми е в Плевен, а там магазина е малък и има само 2 вида Етил Естер.
Някои провбвал ли е този креатин етил естер че е на супер цена и е 80 дози ,коменари по въпроса ?
мисля че е подобен с този на Primaforce като качество, само че е на капсули, което в случая е голямо предимство, че този на прах направо не се пие, ебахти горчивото. Иначе ефект оределено има.
Точно поради тази причина го търся, опитах на Primaforce на прах и беше отвратителен, този тук е 240 капс и е перфектен.
Стига за месец и половина, два зависи от схемата на приемане, но е дадено по 3 капс преди и след трен.
Ако се тренира 3-пъти в седмицата по 6 са 18 и другите 4 дни по 3 са 12, това са по 30 капс на седмица.
Мнението беше редактирано от Leito0 на 06.06.10 16:26.
silabg.com/bg/1965-MEGA-PRO-CREATINE-ETHYL-ESTER-CEE-240-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D1%81-.html
Това, че го има в сайта е ясно, но не са дали информация дали е в наличност или не. Когато го поръчах преди 4-5 дни ми казаха, че го няма в наличност. Моля представител на sila.bg или някои друг сайт, ако го имат в наличност или ще получават да пише тук, за да могат и други интересуващи се от този продукт да знаят.
Мнението беше редактирано от Leito0 на 06.06.10 21:58.
silabg.com/bg/product/list/cid/17/%D0%9A%D1%80%D0%B5%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8
Виждаш ли как на SYNTRAX SWOLE V.3 си пише, че не е в наличност, още от тая страница, а на “твоя” продукт не го пише.