26.03.05
19:37
кажете си коментара за мача,аз ще започна с това че съдията беше голям некадърник,бил също музикант,ми да си стои у Германия да си свири на пиано..
26.03.05
19:41
Оуу те Немците бая имат да ни връщат от преди десетина години още.
Ти започни със съдията, аз ще довърша с бездарността на нашите футболисти. Бавни, без мисъл и организация. В нападение смешни центрирания, а половината Гонзо дори не се опита да ги реализира. А Бербатов играеше ли?? Ми не го забелях... В защита бяхме зле както винаги, “оцеляхме” само защото не предпиеха по-нападателна игра шведите. Марков дежурните картони...а накрая всички футболисти се сгърчиха от умора. Общо взето бяха с класи над нас.
26.03.05
19:54
още един фактор-липсваха много добри играчи
П.С. аз не видях да има удар към вратата на Швеция от по малко от 40метра...а на нападателите не им чух имената дори..
26.03.05
21:08
а кво мислите за играта на благой георгиев?
Швеция срещу България - коментар
... :? Ко да му коментираме ве брат... То положението е толкова плачебно че... Немам думи. Накратно казано: “На кривата ракета, космоса и пречи”
Нито съдия нито нищо са ни виновни, просто наще са си некадърни спортисти. Някой от тоя отбор, мога да ги мина на спринт и крос, к’ во да говорим... :x Ако спретнем един национален тука от ББ-тийма по футбол, по-достойно ще се представяме сигурен съм...
не сме толкова зле, но шведите са много стабилен отбор. Първият гол беше много красив, а следващите два бяха спортен късмет.
26.03.05
21:20
Паднахме само с 3 на 0 !!!
Да ги ***** калинките **** им шведска! След първия гол се затвориха в тяхното поле е нема мърдане! Не беше красив мач, иначе и ние си се изложихме както трябва, за съжаление!
26.03.05
21:25
скръбта е всеобхавтна. Преди мача бях сигурен че поне първо полувреме ще ги удържим, а то кво стана... :( :cry:
Гледах само 1-вото полуДреме щото ме хвана яд. Бербатов беше що-годе в кондиция, ма Гонзо (с изключение на задната ножица) не се забелязваше по терена...
Пълна кражба и пародия беше този мач! Опитаха се тънко да ни прецакат, но си стана пълна простотия и пародия! Аз бех на стадиона и яка подкрепа направихме даже не съм виждал преди такова нещо от 94-та г.
по-здрави
пълни смешници некви смешни неточни пасове а бе тия да не са кривогледи скръб сме а на Гонзо му се е счупил нокъта на палеца на десния крак и са няма как да се боци за тва паднахме! е тука в квартала некви прошлиовци се сабират да играят и мисля че са доста по добре от националния ни с малки изклучения !
[quote author=”^MaD^”]пълни смешници некви смешни неточни пасове а бе тия да не са кривогледи скръб сме а на Гонзо му се е счупил нокъта на палеца на десния крак и са няма как да се боци за тва паднахме! е тука в квартала некви прошлиовци се сабират да играят и мисля че са доста по добре от националния ни с малки изклучения !
Това съм чувал само от пенсионерии недоволни от пенсиите си ве, я се стигни! Ако го беше казал това на стадиона доста критика щеше да получиш! За мен националният отбор и Христо Стоичков са на много високо ниво и само може да ни радва това, защото означава само позитиви за нас и доста печелим като се развива футбола и въобще се добива професионализъм в правенето на шоу, какъвто е футбола!
по-здрави
Според мен доста си ги притиснахме и има разлика от мача в Лисабон! Само 3:0 ли? Според мен реално трябваше да е 2:1 за нас - гол в 37 та секунда и задната ножица на гонзо и и м падаха брадите на шведите и отиват за по тройка!
[quote author=“aeshna”]Според мен доста си ги притиснахме и има разлика от мача в Лисабон! Само 3:0 ли? Според мен реално трябваше да е 2:1 за нас - гол в 37 та секунда и задната ножица на гонзо и и м падаха брадите на шведите и отиват за по тройка!
А така, тва е истината!
К’фо искате да кажете че съдията не е виновен поне за 20 положения ли ? Айде стига бе мача просто си беше
България : съдията+швеция - 0:3 ! тфа е момчета и нашите не играха много добре ама съдията си личеше че обича момчета !
Вие се хващате за пропуснатите положения на българите, но забравяте колко повече чисти положения имаха шведите. Колко пъти увисна защитата ни и дори Иванков. А ние само си стреляхме отдалече напосоки. Ще доживея ли загуба, при която не е виновен сидията.
Като не мое да центрираме и да целим вратата гол нема да вкараме.
Колкото и да си подаваме топката нищо не става.
Ако съдията беше свирил както трябва можехме и равен да направим с дузпата... и тн.
emil_mlo Христо Стойчков е на високо ниво. В националния отбор не всички са на високо ниво. В баскета 1 човек от отбора да е по слаб и целия отбор рухва. при футбола пак е така. а в националния ни има какво да се кърпи.
Какво ще коментирате ве аз като се сетя за този мач и отивам в кенефа да пусна едно л***о. Поне се надявам другите мачове с победи да ги земем, няма равенство или биим или падаме.
Само какви специалисти се навъдихте всияки... Айде да изядем този, които е сгрешил а? След това можем да пуснем телеграма до Шведите да изядът Златан, па може и да ни послушат
Аз Иванков не го харесвам изобщо, но щом Ицо е преценил значи има защо!
по-здрави
27.03.05
13:27
по скоро беше случаиност че не вкарахме за 90 минути игра.да не искаш да ми кажеш че нямахме положения!?2:2 щеше да е реален резултат,или неш такова
27.03.05
13:48
сериозни пропуски в защитата-трябват нови хора,млади,настървени..
в центъра губехме играта,липсва един нов Балъков например...
в нападение-Гонзо и Бербатов не “мелят” заедно, това е според мен и резултата е виден :?
забравих нещо-относно съдията :lol: ами да речем и в бокса има съдия,но колкото и да симпатизира на противника при нокаут какво ще направи,брои и отсъжда победител.Оставете го съдията.... :wink:
:!: ЕЕЕЕ,зна4и....
мисля,че освен съдията /мизерник/ ,и ние има накъде да се развиваме като отбор....
По-конкретно в случая мисля,че ни трябваше подкрепа в центъра,която можеше да дойде от Александър Александров! Е,то е ясно,че и защитата ни е зле....нападението....ама ....на мен ми се стори,че Бербатов и Гонзо повече си пречеха по едно време,отколкото си помагаха....да не говорим за един БЕЗУМЕН фал .../всички знаем на кой.../
Еми като виждаш,че съдията само чака да те резне не се хвърляй като животно в краката на жълтуркото :D
Стискаме им палци на нашите както винаги!
Аз съм оптимистка
27.03.05
18:04
Еми какво да коментирам.Ако бяха се отказали щяхме да сме на равно.
03.04.05
12:48
Аз бях на стадионо.Гледах как хубаво играт Българите, ама дам .. скапания съдия . Аре нееее а ? Да го игнорираме следващия път да не е той съдия !