Вътрешна част на гърдите

14.04.10
17:57

Чисто се обърках. Вътрешната част на гърдите ми изостава, което не ме притеснява, ще наблегна на нея и ще се оправи...  Но не знам какви упражнения да правя?  :red: Бях се запътил към кофички и флайс, ама направо във всеки втори пост се казва различно нещо. На едно място, че флайса ударя вътрешната част, а в друг пост точно това, което не ми трябва - външната част. Идеи, предложения?

14.04.10
18:47

Кросоувър е за оформяне на канала между гурдите

14.04.10
21:43

За маса във вътрешната част - по-тесен от нормалния хват при лег и полулег. Особено при полулега се усеща мн добре !

15.04.10
09:11

Ще пробвам. Мерси.

15.04.10
11:53

Флайсът е упражнението, което товари повече вътрешната част на гърдите. Направи една тренировка само с тежък флайс, без да пипаш друго упражнение за гърди и на следващия ден ще усетиш къде те боли ;)

15.04.10
13:16

Стоянчо, метода ти ще го изпробвам още на следващата тренировка. И ще мисля на следващия ден.

15.04.10
14:49

То не е метод. Целта е сам да усетиш на коя част акцентира флайсът. Иначе после си го включваш в тренировката с останалите упражнения.

07.06.10
19:30

А бе малко стара тема връщам, ама карай.
До днес бях на кръгови тренировки. Програмата ми в момента е следната: Полу-лег, лег, флайс от полулег и като последно избутване на дъмбели от лег. Където има щанги лоста се хваща, така че в долно положение ръцете да са ми перпендикулярни на земята. Така добре ли е?

07.06.10
20:50

Ами нормално е, да. Ако искаш да наблегнеш на външната част, няма да са в прав ъгъл. Но в твоя случай си е стандартно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1