07.06.10
19:33
Здравейте господа и госпожи,
Какво искам да направя през следващите 40 дена се подразбира от темата, но искам да получа мнения.
Мисля да оставя тялото си само на амино, протеина ще си го набавям от ядене (пилешко филе в изобилие, яйца, риба,обезмаслена извара), не е проблем. Как мислите добре ли ще подейства?
Другото е, че искам да си купя амини само за тези 35-40 дена, не искам повече : препоръки за добри амини за този период от време? Парите нямат значение.
Ще бъда благодарен на повечко мнения.
Ако не са БЦАА,винаги избирам протеин..Ще те посъветвам ако не си вземеш БЦАА да си вземеш Интраболик или “бърз” протеин.С комплексни амино излиза мн не изгодно.. :)
07.06.10
20:03
Според мен ефектът ще е добър, ако приемаш достатъчно количество аминокиселини в точните моменти. ОК, приемаме, че храненето ти е изпипано. Предлагам ти да приемаш 10-15 g аминокиселини непосредствено след ставане сутрин и толкова веднага след приключване на тренировката. А ако трябва да ти дам най-добрата си идея, то количеството за след тренировка го раздели на 2 половини - едната разхвърляй по време на самата тренировка, а другата - след като приключиш.
Благодаря за коментарите,ще ги взема под внимание. Значи казвате по-добре БЦЦА , отколкото само амини.
А предложения за марка амино/БЦЦА, според вас най-доброто на пазара?
В момента съм 83 кг. има ли значение дозировката амини, и според вас на капсули или прах да заложа?
До днеска пих PW (по 1 доза на ден) и съм много, ама много доволен, просто искам да купя нещо което наистина няма да ми е нито малко , нито много за тези 35-40 дни.
Мнението беше редактирано от Blahzay на 07.06.10 20:21.
07.06.10
20:39
Таблетките са по-удобни за носене и по-точни за дозиране.
Прахообразната форма е по-изгодна като цена, има доста добри комбинирани продукти (Purple Wraath е такъв).
Purple Wraath e супер незаменим продукт. С него ще съм на есен, но сега като гледам май ще се спра на X-tend.
Мислите ли, че дозировката от 400гр. ще ми стигне за 35 дена? Като гледам, че пише 2 дози преди и по време на тренировка и 2 дози след.
А не може ли направо 2-3 дози да вкарам в шейкъра преди тренировка и по време , и след да пия. Така бях с 1 доза PW до днес и се чувствах супер, но явно от X-tend ще трябва повече дози. Макар че , при всеки е различно.
400 гр. - колко дози са ?
Аз имах същите намерения! Онзи ден, минавайки в центъра през СилаБг да си взема протеинов бар, се огледах за течни амини. От там ме светнаха, че най-добрата концентрация имат PEAK (колкото и да са ми несимпатични вносителите поради стари спорове)! Така, че виж предложението. След като свърша пудрата, аз минавам изцяло на течни амини...докато ми стигнат финансите (и аз говоря за около месец-45 дни) :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 07.06.10 20:54.
Супер, благодаря Стоянчо, но мисля да се въздържа от течните.
За колко дена идва доставката от силата? Ще пробвам Екс-тенда, но ако има и други предложения ще ги приема.
Сряда или Четвъртък трябва да поръчвам . smile
казано от Blahzay на 07.06.10, 21:31:
Супер, благодаря Стоянчо, но мисля да се въздържа от течните.
За колко дена идва доставката от силата? Ще пробвам Екс-тенда, но ако има и други предложения ще ги приема.
Сряда или Четвъртък трябва да поръчвам . smile
Тогава, по-добре Purple Wraath! :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 07.06.10 21:40.
08.06.10
05:52
казано от Blahzay на 07.06.10, 21:31:
В момента СилаБГ имат доста прилично предложение за течни комплексни аминокиселини на Nutrend (виж раздела за промоции).
Scivation Xtend е добър продукт, категорично. Purple Wraath е по-усъвършенстван от него, но и по-скъп.
За колко дни (според теб) се получава доставка от София до Anywhere?
Обърни се с този въпрос към СилаБГ, те ще могат да те ориентират най-точно.
08.06.10
06:52
Доставката се извършва в рамките на един работен ден. Колкото до Xtend, малката разфасовка, употребявана правилно стига за около 10-13 дни.