Фитнес + Бокс, имам няколко въпроса.

07.06.10
09:19

Здравейте! Първо искам да се извиня ако темата не е за този раздел и ако има друга подобна.Значи от скоро ходя на фитнес, смятам тея дни да се записвам и на бокс.Висок съм 175см и тежа 65кг.Първият ми въпрос е как да комбинирам двата спорта, мисля 3 дена да ходя на фитнес, 3 дена на бокс и 1 ден по4ивка.Примерно понеделник, сряда, петък - бокс, вторник, четвъртък, събота - фитнес и неделя почивка.Вторият ми въпрос е какви добавки да си взема (ектоморф съм), смятам някои гейнер и аминокиселини.Искам да кача хем мускулна маса хем и бокса да си върви. Очаквам вашите препоръки. Благодаря предварително.

Забравих да добавя, занимавал съм се с фитнес и с бойни спортове и преди.

Темата беше редактирана от villa на 07.06.10 09:20.

07.06.10
15:20

Според мен ти трябва  нещо за възтановяване+за маса.От гейнъри смисъл не виждам,защото са пари на вятъра.Аз бих взел един ГриинМаг+протеин+БЦАА :)

07.06.10
21:49

Първо си реши в кой спорт искаш да си добър.. фитнеса или бокса? След това почни единия спорт и продължавай по него докато добиеш увереност, че си достатъчно напреднал да захванеш и втори спорт като 2та не си пречат взаимно. Ако решиш, че предпочиташ да добиеш умения в бокса тренирай бокс 4-5 дена в седмицата и евентуално след някой и друг месец след като мускулатурата ти е свикнала почни съвсем базови тренировки с тежести. Успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1