Как да ям ?

26.03.05
12:10

Как да се храня като тренирам по 3 пъти на седмица с тежести и правя 3 кардио тренировки ? събота почивам :)

26.03.05
17:15

[quote author=”^MaD^”]Как да ям ?

С лъжица и вилица!

Сериозно: прочети раздела хранене на сайта. :)

26.03.05
19:43

ми виж са нвд съкс защото при силовата тренировка ако не сам заредил с въглехидрати само губя ММ! а да намаля калориите .... ми нз с колко

26.03.05
21:00

[quote author=”^MaD^”]ми виж са нвд съкс защото при силовата тренировка ако не сам заредил с въглехидрати само губя ММ! а да намаля калориите .... ми нз с колко

М? :?  Нещо не те схващам...

Виж, ако искаш сериозна помощ, опиши какви са ти целите и тренировките които правиш, за да може хората да ти дадът инфо как да се храниш.

26.03.05
22:13

искам да орелефя нали за това правя кардио, по краката и ръцете нямам грам мазнина ама за това пък имам по корема и гърдите бих искал да смъкна около 4 кг колкото се може по бързо и да почвам пак с масата зел сам си карнитин

28.03.05
11:57

През три часа. С равни количества протеин и въглехидрати с нисък гликемичен индекс.

29.03.05
10:40

[quote author=“Martin”]През три часа. С равни количества протеин и въглехидрати с нисък гликемичен индекс.

?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1