07.06.10
18:38
Здравейте,
Проблемът ми е че искам да изгоря мазнините от задника и корема ми.Ходя на фитнес , но правя силови тренировки за горното тяло(без корем).
Ако някой може да ми предложи начини, упражнения или режими, ще съм много благодарен.
П.П. Смятам да почна да бягам след 2-3 седмици като свърши даскалото.
казано от Nightblade на 07.06.10, 18:38:
Здравейте,
Проблемът ми е че искам да изгоря мазнините от задника и корема ми.Ходя на фитнес , но правя силови тренировки за горното тяло(без корем).
Ако някой може да ми предложи начини, упражнения или режими, ще съм много благодарен.П.П. Смятам да почна да бягам след 2-3 седмици като свърши даскалото.
Правиш силови тренирвки за горната част без корем,което най-вероятно е бицепс,трицепс и гърди.ДОкато не започниш да тренираш цялото тяло не 1/3 няма да видш резултат в свалянето на мазнините.
08.06.10
07:42
Здравей! Ако не знаеш, свалянето на тегло се получава при отрицателен калориен баланс в тялото - гориш повече отколкото приемаш. Също има доста други фактори, но тях няма да ги споменавам сега - те не се отнасят за теб. За да увеличиш енергоразхода си ( демек да гориш повече калории) вкарай упражнения като клек, мъртва тяга, силово обръщане - те натоварват цялото тяло и го карат да използва тези калории. Докато режим - прочети темата за НВД. Примерно:
Закуска - 3 яйца+овесени ядки+сирене
Тренировка
Обяд - Месо/млечен продукт+картофи/ориз/пълнозърнест хляб
Следобедна закуска - омлет от 3 яйца+сирене на тиган с масло
Вечерта - чисто месо+салатка
Преди лягане - извара.
Поздрави!
08.06.10
07:46
Още нещо - силовите тренировки единствено за горната част са предпоставка за контузии, тъй като увеличаваш теглото си нагоре, а коремната мускулатура е слаба и съответно не може да издържа на товара - болки в кръстта, схващания. Да не говорим, че ако нямаш силни крака всеки ще може да сте сбори и надвие. Поздрави!
08.06.10
18:59
Благодаря ви за съветите.
Още един въпрос- Добре ли ще е ако комбинирам бягането със тренировки за ММ, защото чух, че ако се комбинират ще трупам ММ в краката, а това определено не ми е цел?
09.06.10
06:21
Зависи какво ти е бягането. Ако е бавно и мудно ще сваляш отвсякъде и нищо няма да качиш. Ако е късо и бързо ще качиш навсякъде.