Относно БЦАА един въпрос

07.06.10
23:42

Здравейте,
в период на чистене съм!
пия Purple wraath сутрин и по време на тренировка,но ми казаха че е добре да взимам при чистеното отделно още БЦАА!!Имам останало от преди и не ми е проблем!Само не знам кога да го пия!Мисля точно преди кардиото(бягам след тренировката) по 5грама,но незнам дали са достатъчни!
Благодаря предварително!

Прибави ВСАА‘s към количеството Purple Wraath, което приемаш по време на тренировка.
Колкото до количеството - зависи от количеството на Purple Wraath.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.06.10 03:13.

08.06.10
08:17

Пий преди кардиото по 5-10 грама ВСАА (зависи от килограмите ти). Т.е. пиеш си Пърпъл-а преди силовата, свършва силовата и пиеш ВСАА-то и започва кардиото. И всичко това накрая ако го затапиш и с един протеинов шейк, ставаш безсмъртен :)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 08.06.10 10:44.

08.06.10
09:39

казано от Стоянчо на 08.06.10, 08:17:

Пий преди кардиото по 5-10 грама ВСАА (зависи от килограмите ти). Т.е. пиеш си Пърпъл-а преди силовата, свършва силотата и пиеш ВСАА-то и започва кардиото. И всичко това накрая ако го затапиш и с един протеинов шейк, ставаш безсмъртен :)

е как без въглехидрат след тренировка

08.06.10
10:24

да след тренировка задалжително протеин,не въглехидрат-се пак се чисти

08.06.10
10:43

казано от Miro Gi4ev на 08.06.10, 09:39:

казано от Стоянчо на 08.06.10, 08:17:

Пий преди кардиото по 5-10 грама ВСАА (зависи от килограмите ти). Т.е. пиеш си Пърпъл-а преди силовата, свършва силотата и пиеш ВСАА-то и започва кардиото. И всичко това накрая ако го затапиш и с един протеинов шейк, ставаш безсмъртен :)

е как без въглехидрат след тренировка

Не е абсолютно задължителен! Да, знам му предназначението, но когато чистя усилено, забравям за лъжиците мед след тренировката.

08.06.10
21:02

Имам 1 питане? Взимам 10мин преди трен 2 хапчета BCAA и след тренировка веднага пак 2 хапчета BCAA и 40грама от  fitness1.bg/syntrax-whey-shake . В не тренировачен ден взимам само 20 грама от fitness1.bg/syntrax-whey-shake/ ? Правилно ли е взимането или да сменя нещо?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1