07.06.10
23:42
Здравейте,
в период на чистене съм!
пия Purple wraath сутрин и по време на тренировка,но ми казаха че е добре да взимам при чистеното отделно още БЦАА!!Имам останало от преди и не ми е проблем!Само не знам кога да го пия!Мисля точно преди кардиото(бягам след тренировката) по 5грама,но незнам дали са достатъчни!
Благодаря предварително!
08.06.10
03:13
Прибави ВСАА‘s към количеството Purple Wraath, което приемаш по време на тренировка.
Колкото до количеството - зависи от количеството на Purple Wraath.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.06.10 03:13.
Пий преди кардиото по 5-10 грама ВСАА (зависи от килограмите ти). Т.е. пиеш си Пърпъл-а преди силовата, свършва силовата и пиеш ВСАА-то и започва кардиото. И всичко това накрая ако го затапиш и с един протеинов шейк, ставаш безсмъртен :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 08.06.10 10:44.
08.06.10
09:39
казано от Стоянчо на 08.06.10, 08:17:
Пий преди кардиото по 5-10 грама ВСАА (зависи от килограмите ти). Т.е. пиеш си Пърпъл-а преди силовата, свършва силотата и пиеш ВСАА-то и започва кардиото. И всичко това накрая ако го затапиш и с един протеинов шейк, ставаш безсмъртен :)
е как без въглехидрат след тренировка
казано от Miro Gi4ev на 08.06.10, 09:39:
казано от Стоянчо на 08.06.10, 08:17:
Пий преди кардиото по 5-10 грама ВСАА (зависи от килограмите ти). Т.е. пиеш си Пърпъл-а преди силовата, свършва силотата и пиеш ВСАА-то и започва кардиото. И всичко това накрая ако го затапиш и с един протеинов шейк, ставаш безсмъртен :)
е как без въглехидрат след тренировка
Не е абсолютно задължителен! Да, знам му предназначението, но когато чистя усилено, забравям за лъжиците мед след тренировката.