N.O. Explode Нормално ли е?

08.06.10
18:52

Здравейте колеги това ми е първия пост :)
първо малко за мен висок съм 170 тежа 76 на 23 години съм. преди около 4 години съм тренирал някъде общо около 2 години с прекъсвания и от 2 седмици почнах пак да тренирам
днес преди тренировка изпих една тестерна доза от горепосочения продукт и направо съм шашнат....
дойде ми супер много сила и имам чуството че ми се и замая главата направо.... тренировката беше супер интензивна и освен това дори сега като пиша този пост още усещам ефекта му... пих също и аминокиселини и накрая на тренировката 10 грама креатин бомб(смесица от няколко вида креатин)
имам чуството че ще избухна, топло ми е и усещам повишеното сякаш кръвно налягане...
до сега съм пил креатин монохидрат с дексторза и аминокиселини....
по принцип не пия кафе и такива енергийни напитки и се чудя дали именно от това не се получава този ефект....
кажете нормално ли е и има ли от какво да се притеснявам...
може да ви се струва смешно ама дори почнах да говоря по бързо толкова съм превъзбуден

Темата беше редактирана от BMW E30 на 08.06.10 18:53.

08.06.10
18:59

Като цяло, май си превишил като си комбинирал всичко, но мисля, че е ок наспи се хубаво :)

08.06.10
19:29

ми аз другите работи си ги пиех и преди това ....
пък и преди тренировката освен експлоуда изпих само малко аминокиселини... а паура дойде още в началото на тренировката и преди да изпия креатина и след това не усетих да има разлика....
пфффф още ме държи направо не знам как ще спа..... утре ще пробвам да взема полвин доза че направо чак ми е гадно.....
нека някой който е вземал от тая кирия да сподели дали това е нормално и дали като намаля дозата ще има ефект.... мерси предварително колеги че ми отделяте внимание...

25.06.10
11:57

това е нормална реакция, ако имаш проблеми с кръвното азотните бустери не са за теб! иначе дават мн добри резултати от това, което съм чувал за тях. Аз ще почвам същия като теб много скоро... ще видим как ще ми подейства!

26.06.10
08:53

нямам никакви проблеми с кръвното..... бетон е... вече почнах да посвиквам май с азота ;)

18.08.10
18:47

И аз имах такъв ефект, добър продукт е.....а сега имам и аз този креа-бомб....но се чудя, защо го пиеш след тренировка....аз ли не съм в ред, но креатина не се ли пие преди?

АН

19.08.10
00:52

Може и повреме, ако става дума... Не мога да чатна как блъскате кажи-речи 1 година в залата и то не сериозно, ами супер безотговорно и веднага се мятате на азота. То бива да искате бързи резултати, ама то вашето на нищо не прилича. Ше ва унищожа ве ей!

(nbad2)

Мнението беше редактирано от Анонимен на 19.08.10 00:53.

TM

19.08.10
07:26

Честно казано и при мен в началото се получи така , но се свиква.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1