Stimulant X new

08.06.10
21:12

Гледам почти нищо няма като мнения за този продукт.Търся нещо по-силно от Fyre и най-добре ще ми пасне СХ, но тъй като вече е забранен Stimulant X ми се струва добър вариант.Няко,който го е ползвал ако може да се изкаже.Като цяло продуктите на анаболик екстреме са силни и добри.Трябва ми малко побутване по темата и изтичвам до магазина за стимулант.Ще си направя и дневник обещавам.

09.06.10
08:39

В момента съм на Стимуланта. Като цяло дава много енергия, подтиска апетита, и дава фокус по време на тренировка. Аз лично съм доволен от продукта, но трябва да си на ясно, че самия продукт не гори мазнини директно - от него може да очакваш повече енергия за кардиото и по малко апетит, но толкоз!

09.06.10
13:10

Аха, ясно.Мерси за отговора.То значи може да си комбинирам стумуланта с някой термогенен бърнър или ще стане множко на организма.Аз в момента съм към приключване на кутия Fyre.Лошото е че започнах да го взимам покрай Гергьовден, а след това и моя рожден ден и на някои приятели и не можах да спазвам добре храненето.Сега обаче съм сериозен и затова се чудя да направа един - два ударни месеца.

Мнението беше редактирано от Dobromir Metodiev на 09.06.10 13:13.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1