Фитнес зала в Бургас?

BU

09.06.10
19:29

Здравейте , спортисти!
От година и половина посещавам фитнес зала Рамзес.Цената и е 40 лв за 16 тренировки.

Търся си фитнес зала изгодна откъм цена / качество.На 16 години съм , и мога да дам до 25-30 лв за 1 месечната карта / 16 тренировки. От една година и половина посещавах фитнес зала рамзес ( 40 лв=16 тренировки)  , но сега е лято и трябва да намаля бюджета от залата.

PS : Рових из търсачката на бб-тийм , но като видях темите са от 2006 - 2008 год , и реших да пусна нова.

Поздрави.

Ех тоя бургас ве :) Най много теми за търсещи зала има точно от бургас, а хич не са ни малко залите....

Дай ми една дефиниция за колко време ги изхабяваш тия 16 тренировки и в кой квартал си, но да ти кажа имам опасения че всъщност си на евтина зала и по - евтино - само в “банята”. Или на лостовете.
В Меден рудник също има няколко квартални мази дето май ше са ти по евтини, ама...

BU

09.06.10
20:20

казано от D3BEP на 09.06.10, 19:52:

Ех тоя бургас ве :) Най много теми за търсещи зала има точно от бургас, а хич не са ни малко залите....

Дай ми една дефиниция за колко време ги изхабяваш тия 16 тренировки и в кой квартал си, но да ти кажа имам опасения че всъщност си на евтина зала и по - евтино - само в “банята”. Или на лостовете.
В Меден рудник също има няколко квартални мази дето май ше са ти по евтини, ама...

16 тренировки ги изхабявам за 32-35 дена.Залата в която тренираш ти , как се казва ?
Поразрових се из нета и видях , че на Флекс е 22 лв за 12 тренировки.Утре ще отида да я вида , ама казват , че много мутряги имало в нея и е поскъпнала ...
Живея в к-с Славейков до билата.Ако залата е добра откъм качество / цена , няма да има проблем къде се намира , стига да не е прекалено далече от местонахождението ми.

PS : Гледах ти снимките на профила и си ми много познат , но не мога да се сетя от къде те познавам.

Мнението беше редактирано от burgaskiq_ на 09.06.10 20:41.

Провери за цените на новата зала на Киборга, на ъгъла в блоковете на Немцов с изглед към търговията.

BU

09.06.10
20:37

казано от Иван Шишманов на 09.06.10, 20:23:

Провери за цените на новата зала на Киборга, на ъгъла в блоковете на Немцов с изглед към търговията.

Преди 2-3 месеца влязах в тази зала.Цената на картата беше 40 лв.Мислиш , че цената е спаднала ли ?

Поздрави.

казано от burgaskiq_ на 09.06.10, 20:37:

Преди 2-3 месеца влязах в тази зала.Цената на картата беше 40 лв.Мислиш , че цената е спаднала ли ?

Хм, малко като заяждане прозвуча. Казах да провериш за цената, а не дали цената е спаднала което са различни неща.
Идеята ми беше, че аз нямам представа колко струва картата там и можеше да те устройва.
Вярно уредите са нови и залата е на шампион, но 40 лева за тази зала...някак си ми се виждат много.

BU

09.06.10
20:46

казано от Иван Шишманов на 09.06.10, 20:41:

казано от burgaskiq_ на 09.06.10, 20:37:

Хм, малко като заяждане прозвуча. Казах да провериш за цената, а не дали цената е спаднала което са различни неща.
Идеята ми беше, че аз нямам представа колко струва картата там и можеше да те устройва.
Вярно уредите са нови и залата е на шампион, но 40 лева за тази зала...някак си ми се виждат много.

Извинявай , не исках да прозвучи като заяждане!Утре ще намина отново покрай залата , за да разбера цените.А ти в коя зала тренираш , ако не е тайна ?

П.С Ако ще давам пари над 35 лв за зала ще си продължа на Рамзес.Мисля , че там цените са доста изгодни за уредите които предлагат.

http://www.ramzes-fitness.com/

Мнението беше редактирано от burgaskiq_ на 09.06.10 20:47.

Когато тренирам, го правя в бл. 3 в Изгрев, мисля се казваше Аполон залата, бившето кафе Аризона, но едва ли ще го знаеш :).
На мен ми е близо, но на теб не съвсем.
Има нова зала в бл. 85 (нова кооперация между второ районно и колелото на изхода на града) в Славейков, но пак ти е далеч, все пак бих се радвал, ако Стефан има някакво инфо за нея.
Всъшност доколкото разбирам и Рамзес не ти е много близко ...

BU

09.06.10
21:02

казано от Иван Шишманов на 09.06.10, 20:51:

Когато тренирам, го правя в бл. 3 в Изгрев, мисля се казваше Аполон залата, бившето кафе Аризона, но едва ли ще го знаеш :).
На мен ми е близо, но на теб не съвсем.
Има нова зала в бл. 85 (нова кооперация между второ районно и колелото на изхода на града) в Славейков, но пак ти е далеч, все пак бих се радвал, ако Стефан има някакво инфо за нея.
Всъшност доколкото разбирам и Рамзес не ти е много близко ...

Прав си.Рамзес не ми е близко , но това не ми е проблем.Стига ли се с автобус всичко е топ :D
Утре ще отида до колелото да погледна тази зала , за която ми говориш.
Благодаря, ти за включването в темата!

Ако отидеш до колелото тази зала за която ти говоря е точно отсреща в Бл. 3 зад новите кооперации до Мото Пфое, двете сгради (бл.85 и бл.3 Изгрев) са близо може да ги погледнеш и двете.
Пък така и така си там може да видиш залата в самата сграда на второ районно като застанеш с лице към районното в дясно на сградата има вход леко слизаш по стълбичките и там в мазата е залата.

казано от burgaskiq_ на 09.06.10, 20:20:

казано от D3BEP на 09.06.10, 19:52:

16 тренировки ги изхабявам за 32-35 дена.Залата в която тренираш ти , как се казва ?
Поразрових се из нета и видях , че на Флекс е 22 лв за 12 тренировки.Утре ще отида да я вида , ама казват , че много мутряги имало в нея и е поскъпнала ...
Живея в к-с Славейков до билата.Ако залата е добра откъм качество / цена , няма да има проблем къде се намира , стига да не е прекалено далече от местонахождението ми.

PS : Гледах ти снимките на профила и си ми много познат , но не мога да се сетя от къде те познавам.

Не, не става. Моята зала е 45 лева, неограничено месечно трениране.
Ако вземеш карта за три месеца, могат да ти направят още отстъпка, ама не вярвам да искаш и отстъпката няма да е 50%...
Точно в славейков... Не знам.

Единственото което ми идва на акъла е, че спортният салон на ВХТИ преди имаше фитнес уреди, можеше да се тренира фитнес като спорт.
Освен да идеш, да видиш и да питаш преподавателя дали ще те пуска срещу залащане, и колко...
Повеето университети го правят.

Поздрави!

ПП. За снимките - ак оми дадеш твои, мога да кажа аз дали те познавам... Така да ти кажа ти дали и откъде ме познаваш, не мога...

11.06.10
06:42

залата до 2ро РУ е 40лв за месечна карта - всички уреди са чисто нови и мисля, че са американски - струва си парите (ако ги имаш). имаше една зала до кафе “фешън” (мисля, че така се казваше) евтина, но отвратителна. залата на киборга е добра, но според мен е малко скъпа ... от друга страна можеш да получаваш съвети от шампион ....
аз тренирам в 3ти блок в изгрев

BU

11.06.10
10:15

Благодаря на всички , които ми помогнаха.Намерих добра зала с добра цена за месечната карта.Фитнес зала “Аякс” предлага групови пакети.Аз и един приятел даваме по 22 лв месечно за  по 15 тренировки на човек.

Поздрави.

Мнението беше редактирано от burgaskiq_ на 11.06.10 10:16.

15.06.10
16:48

Къде е тази зала киборга?
И разбрах за някаква нова отворена зала близо до църквата Кирил и Методий, някой знае ли я?
Търся фитнес зала в центъра, която да има стойка за обикновен клек, а не смит машина. Дали Джимбо 1 има?

Мнението беше редактирано от fqls на 15.06.10 17:38.

казано от fqls на 15.06.10, 16:48:

Къде е тази зала киборга?
И разбрах за някаква нова отворена зала близо до църквата Кирил и Методий, някой знае ли я?
Търся фитнес зала в центъра, която да има стойка за обикновен клек, а не смит машина. Дали Джимбо 1 има?

Нова зала? Не мисля че има там такава.
Има една мъничка мазиста зала, точно отстрани на църквата - хващаш уличката от ривата - компщтрите - към детски свят, залата е на 20-тина метра отляво... Вероятно да е това “новата” зала? Ама не ме кефи, Братчеда тренира там от много отдавна обаче, та си е въпрос на вкус.
Ше се изненадам ако там има нова зала, за която не знам.. .ТО няма и много места където да я открият там, в магазина не вярвам да е... Освен в пустеещите сгради за продажба, ама те искат доста ремонт за да ги вземе някой точн оза зала, а са и адски скъпи....

Същинският киборг сега е срещу пиргосплод в новите кооперации.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 15.06.10 19:24.

15.06.10
20:16

Най-вероятно за нея става дума. Не мога да проумея как сред толкова много зали, само 2-3 имат стойка за клек...

22.02.15
15:30

казано от burgaskiq_ на 09.06.10, 19:29:

Здравейте , спортисти!
От година и половина посещавам фитнес зала Рамзес.Цената и е 40 лв за 16 тренировки.

Търся си фитнес зала изгодна откъм цена / качество.На 16 години съм , и мога да дам до 25-30 лв за 1 месечната карта / 16 тренировки. От една година и половина посещавах фитнес зала рамзес ( 40 лв=16 тренировки)  , но сега е лято и трябва да намаля бюджета от залата.

PS : Рових из търсачката на бб-тийм , но като видях темите са от 2006 - 2008 год , и реших да пусна нова.

Поздрави.

Ходиш ли още на зала ?

19.05.15
15:42

Здравейте, бургазлии! Някой може ли да препоръча зала и да ме “светне” за цените? Ако може нещо в района Зорница, Изгрев.

04.06.15
21:59

Моля ви, препоръчайте ми фитнес зала в Бургас с инструктор!

Мнението беше редактирано от Йоанна на 04.06.15 21:59.

05.07.15
14:55

ами аз знам една много хубава зала,намира се близо до булевард Христо Ботев,зад ‘’белия блок’’ името на залата е ‘’Витал”.
Картата за 1 месец е 25 лева,посещенията са неограничени...залата е много добре уборудвана,с много машини и с много свдободни тежести,на 2 етажа е,като единия етаж е изцяло пригоден за тренировка на крака.
Дано съм помогнал;)

07.07.15
14:28

Много ти благодаря! :) Непременно ще я проверя.

04.08.15
12:08

Сорри за спама, ама си търся зала за кросфит в Бургас, някой знае ли къде има?

31.10.16
09:37

Фитнес зала Витал спорт не е зле

Мнението беше редактирано от цветан новак на 31.10.16 09:42.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1