08.06.10
19:25
В момента пия креатин ( green mag) , протеин ( nutra force) , глутамин ( primaforce) утре ще си взема и Jack3d ....
Но докато си ровех в сайтовете попаднах на Intrabolic , за който пише , че Стимулира анаболният ефект ПО ВРЕМЕ на тренировка. Изгражда мускулна маса БЪРЗО! ... чудя се има ли смисъл да почна да го пия и него... и дали трябва да спра някоя добавка, че май ще ми станат множко...
Аз съм на 24 год.. 175см 70кг... целата ми е да кача чиста мускулна маса...
А може би да си взема някви аминокиселини?
И още един въпрос .. тоя протеин на Scitec fitneshrani.com/proteini/produkti/whey-protein-proffesional-5lb-100-surovatachen-protein за предпочитане ли е пред Nutraforce i Scivation , че гледам са почти на една цена ...
Пише че съдържа Глутамин и BCAA .. това значи ли , че мога да спра да пия отделно глутамин ?
08.06.10
19:34
Intrabolica са си точно аминокиселини.Подходящи са за качване на чиста ММ и за сваляне.Имат и енергиен комплекс,ако не се лъжа.
Колкото до протеина - няма да усетиш голяма разлика,взимай който ти е по джоба ;)
08.06.10
19:35
Интрата е добър продукт, който спокойно може да си спестиш, ако възстановяването ти е задоволително (особено след като почваш jack3d и напомпващия ефект на интрата, който за мен е най-полезното му свойство, няма да бъде така ярко изразен).
Разлика в протеините няма да усетиш, не спирай допълнителния глутамин.. във всеки протеин има определено количество глутамин, бцаа и т.н, все пак това са аминокиселини и протеина се разпада на аминокиселини в организма :0 Вече друг въпрос е коя фирма как избира да си прави реклама.. но умирам от кеф като видя протеин с АДСКИ ВИСОКО съдържание на бцаа и глутамин, почти се замисляш дали ти трябват от допълнителен източник :) Успех!
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 08.06.10 19:37.
Точно Интраболика е идеален когато се приема азотен ускорител!..Точно при зверско напомпване идеата е веднага да влезнат мн бързи протеини.Интрата е идеален в комбинация с бъстър. :)
Мерси за отговорите.. А тоя интраболик всеки ден ли се пие или само когато тренирам... веднага след трен. с креатина или след 30 мин с протеина и глутамина да го пия?
08.06.10
20:16
Само по време на тренировката ;)
08.06.10
20:16
IntrAbolic се приема САМО в тренировъчни дни, ПО ВРЕМЕ на тренировка. Една опаковка стига за над 2 месеца, което го прави адски изгоден и най-добрият аминокиселинен продукт на пазара.
Относно избора ти на протеин, от изброените ориентир може да ти е вкуса, тъй като ефекта ще е горе-долу сходен. Ако искаш да пиеш протеин с много добър вкус Scitec Whey Proffesional e твоят избор. Също нещо, което не трябва да се забравя в Whey Proffesional има добавени ЕНЗИМИ за още по-голямо усвояване на протеина, което накланя везните в негова полза, особено при тази цена. При евентуална поръчка от посоченият горе сайт, ще получиш и допълнителни мостри на други вкусове, което да направи следващият ти избор, още по-лесен.
По-здрави!
ПО време на тренировката, само в тренировъчни дни.
Едит : Късно :lol:
Мнението беше редактирано от korpusito на 08.06.10 20:17.
08.06.10
20:18
Хехехе,изпреварих ви и двамата :-)
Примерно да си го пия вместо вода... през няколко мин по 1-2 глътки по време на цялата тренировка... или да го жулна на екс по средата на трен
08.06.10
20:37
IntrAbolic се приема САМО в тренировъчни дни, ПО ВРЕМЕ на тренировка. Една опаковка стига за над 2 месеца, което го прави адски изгоден и най-добрият аминокиселинен продукт на пазара.
Относно избора ти на протеин, от изброените ориентир може да ти е вкуса, тъй като ефекта ще е горе-долу сходен. Ако искаш да пиеш протеин с много добър вкус Scitec Whey Proffesional e твоят избор. Също нещо, което не трябва да се забравя в Whey Proffesional има добавени ЕНЗИМИ за още по-голямо усвояване на протеина, което накланя везните в негова полза, особено при тази цена. При евентуална поръчка от посоченият горе сайт, ще получиш и допълнителни мостри на други вкусове, което да направи следващият ти избор, още по-лесен.По-здрави!
Как така Интраболика стига за над два месеца ?!?!
40 дози в кутия, което значи, ако се взема по една доза стига за 40 тренировки. Ако трнираш по 4 пъти (което е базиса) в седмицата точно за 2 месеца. Ноооо, ако ти твърдиш, че ти е напълно достатъчна 1 доза аз не го потдържам. 2 дози от Интраболика трябва да се вземат, за да се каже, че се спазва протокола. Това значи, че стига за 20 дена/тренировки, което е точно 1 месец !!
Относно Сайтека искам да отбележа, че съдържа АСПАРТАМ, което ако не за всички поне за някой е важно.
N.B.: гореизложеното е лично мнение!
Мнението беше редактирано от bobi_benetton на 08.06.10 20:40.
Това си е лек рекламен трик, с едната кутия Интра за 2 месеца, но въпреки това Intrablic e добър продукт, доста прехвален в този форум, но добър. Ще е супер допълнение към суплементите които вече приемаш. Колкото до протеина... никога не бих си взел 5lb концентрат на Scitec 89 лева, при положение, че можеш да намериш на Syntrax http://netrition.bg/whey-shake-5-lbs.html и то на по-ниска цена.
09.06.10
05:10
@bobi_benetton - досега съм изпил 4 кутии Интраболик. Първите 2 ги взимах по 2 дози на тренировка, после реших да пробвам само с 1. Ефект виждам, както и с 1 доза, така и с 2. Възстановяването ми е на 100%, като разликата е, че не усещам отдавна бодличките от бета-аланина.Никъде на кутията не пише, че трябва да се взимат точно 2 дози. В упътването е написано да се приемат 1-2 дози (както си прецениш). Аз приемам по 1 и така ми стига почти 2 месеца, защото тренирам 6 дена в седмицата.
Whey Proffesional НЕ СЪДЪРЖА Аспартам, не знам защо продължаваш да го твърдиш.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 09.06.10 05:11.
09.06.10
06:31
За първи път го твърдя това (цитирай ме като твърдиш това, защото ще се обидя, че ми преписваш измислени твърдения !!!), явно ме бъркаш с някой друг. Имах предвид другия протеин на Сайтек Whey Isolate !
Мнението беше редактирано от bobi_benetton на 09.06.10 06:34.
09.06.10
07:45
Мдам, даже докато го пишех, се чудех дали ти беше казал същото или някой друг от форума. Извинявам се, че казах че продължаваш да твърдиш (явно не си бил ти). Щом си имал предвид другият протеин (Whey Isolate), за него съм съгласен, но точно в обсъжданият няма аспартам.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 09.06.10 07:46.
09.06.10
10:40
Вие па с тоя апсартам, ако знаете колко аспартам сте погълнали през живота си, особено като малки, до са да сме измряли всички..
Колега докато предглеждах форуми ми изникна още един въпрос?
Дали ще е добре да сменя Гриин Магнитуда с Кре-Алкалин на ЕФХ ?
Някои хора даже казват , че кра-алкалина бил по добър... а цената му е повече от изгодна.
Ето този добър ли е ? “Scitec mega kre-alkalyn 80 caps” И само в тренировъчни дни ли се взима ?
09.06.10
22:34
С две ръце съм за, мага не го усетих никак аз.
Попврави ме ако греша,но това че ти не си го усетил не означава,че и при него ще е така,нали?
Малко странно ми е да се сравнява креатинова матрица с 1 вид креатин.
Ако искаш да направим едно “преброяване” колко хора от форума са го усетили и колко не. На мен ми писаха четирима човека на Л.С. Изказвам лично мнение, колегата да вземе каквото иска. Чак ми е дразнещо като почнат да се извисяват невероятните креатинови “матрици”. До преди няколко години всеки жулеше моно, направо ми е чудно как е имало корави батки тогава ;)
Ами колеги аз добавки не бях взимал от 4 години , но през това време си тренирах.
Вече 1 месец пия тоя креатин + глутамина , а протеина от 2 седмици...
Да ви кажа усетин много голям ефект.... до сега съм качил само 3кг ( от които половината имам чувството че са на корема)... но се сметка на това 3см на ръката и на лег вдигам с 20кг повече ...
Така че мисля че креатина си оказва влияние и съм доволен...
Но прочетох че мн хора хвалят Кре Алкалина и за това се колебая... а и нали почвам да пия джакед и интраболик , за това мисля да спестя пари от креатин поне ...
10.06.10
05:31
Ето този добър ли е ? “Scitec mega kre-alkalyn 80 caps” И само в тренировъчни дни ли се взима ?
Кре алкалина е много добра форма на креатина, освен за сила, помага и за възстановяване и напомпващ ефект.
Всички компании, които предлагат кре-алкалин - суровината им е една и съща (по патент), така че в повечето случай заплащаш повече само заради името.
Моят съвет е да го приемаш по 1 капсула в почивните дни и 2 в тренировъчни дни. Така ще ти стигне за 2 месеца!
При цена от 35 лв, е страхотен избор, откъдето и да го погледнеш.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 10.06.10 05:33.
Колеги тъй като Интраболика с намалението е свършил от Netrition.bg ми предложиха http://netrition.bg/purple-intrain-992-g.html като негов заместител?
Какво ще кажете заслужава ли си , ще има ли същия ефект , или да си взема Интраболик пък било то и без намаление ?
12.06.10
13:11
Колега, netrition.bg никога не са и имали наличен Интраболик, сложен е само за фасон на сайта.
Защо не си го вземеш с Прайсмач директно от вносителя?
Ето тук в темата е описано как http://www.bb-team.org/forums/viewthread/42212/P75/
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 12.06.10 13:13.
Кре алкалина е много добра форма на креатина, освен за сила, помага и за възстановяване и напомпващ ефект.
Всички компании, които предлагат кре-алкалин - суровината им е една и съща (по патент), така че в повечето случай заплащаш повече само заради името.
Моят съвет е да го приемаш по 1 капсула в почивните дни и 2 в тренировъчни дни. Така ще ти стигне за 2 месеца!
При цена от 35 лв, е страхотен избор, откъдето и да го погледнеш.
Съгласен съм отчасти със Сашо, въпреки че имам една забележка. Последните тенденции при производството на кре алкалин се свързват с прибавяне на стимулиращ усвояването на креатина агент, различен при различните фирми. Той оптимизира усвояването на креатина, което намаля и препоръчваните дневни дозировки. Имайки предвид кои фирми са се насочили в тази посока вероятно това ще е тенденция в близкото бъдеще. Това е разликата между нови и повечето стари формули, към които причислявам и този кре алкалин на “Сайтек”. Така, че сравнението само според фактор доза и цена е неуместно :) . Дано скоро има отзиви за конкретния продукт, защото досега май никой не го е опитвал в България, а цената радва ;-) !
Мнението беше редактирано от малкия113 на 12.06.10 14:03.
Към автора:
Само пробвай Пърпъл Ураат и ще останеш супер доволен, най-добрите комплексни амино на пазара на най-добри цени
Голямата опаковка е 90 дози, пие се всеки ден, сам прецени кое е по-добре.
Пил съм и Интраболик, но идва дооооооста по-скъп. А енергията е супер от Пърпъл Урата.
Ами аз вече си взех Интраболик. Вече 3та тренировка го пия + Джакед ... Направо не се удържам в залата ... никога не съм имал толко сила колкото сега..
Ами аз вече си взех Интраболик. Вече 3та тренировка го пия + Джакед ... Направо не се удържам в залата ... никога не съм имал толко сила колкото сега..
Това е зверска комбинация,ако яденето и тренирвоките са ти качествени очаквай до 2-3 седмици видими промени в положителна посока! Добави ако искаш и един алакалин на All american и става още по-добре :)
Сега съм на Green Magnitude , като ми свърши мисля да взема тоя алкалин да го тествам :)
Колеги ако добавя едни BCAA към стака( greenmag, intrabolic , jack3d, glutaform, classic whey) , как ще ми се отразят , има ли смисъл ? Че нещо съм в застой от 3 седмици и се чудя кво още да вкарам.
Мнението беше редактирано от westdogg на 01.08.10 16:43.
01.08.10
16:56
Нямаш проблем да добавиш BCAA.