no-xplode

10.06.10
08:14

здравейте!
вчера отидох в един магазин за хранителни добавки и питах за добра краетинова матрица и човека ми показа no-xplode аз му казах че съм на 16 и тренирам от 7 месеца и го питах дали е подходящо за мен защото знам че това е азотен бустър а за моита възраст азотните бустери не се препоръчват
та искам да ми кажете дали no-xplode става за мен защото тоя като го голдам маи иска само да си продаде продукта па с мене каквото ще да става

10.06.10
08:25

На 16 години и с тоя стаж протеин + витамини ти стига.

10.06.10
08:29

Трябвало е да му кажеш ясно че искаш креатинова матрица ,а не азотен бустер ,то е ясно че иска дати земе паричките

Вземи си един хубав протеин в комбинация с кре-алкалин,според мен няма да сбъркаш

10.06.10
09:37

Явно се опитва да те поизлъже,даже не е креатинова матрица..По-добре един креатин етил естер на Мега Про(примерно) +протеин и може витамини или БЦАА ако имаш средства. :)

Мнението беше редактирано от Николаи на 10.06.10 09:37.

BR

10.06.10
11:03

No explode е азотен бустер с креатинова матрица.Съдържа няколко вида креатин.Не е за теб,рано ти е !Избери си по-базови добавки като протеин,аминокиселини и креатин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1