09.06.10
18:16
Здравейте на всички,
Извинявам се за запитването но имам сериозен проблем,а той е следният:
На 32г. съм окло 176см. и тежа окло 58кг.
Проблема се състои в това,че много трудно/евентуално ако успея/качвам 2-3кг. и буквално за часове ги топя.
Не тренирам,защото от сутрин до вечер съм на работа/работя като куриер-шофьор/,не съм пробвал до сега абсолютно никакви добавки,програми и т.н.,непия,пуша и се храня нерационално/когато се прибера от работа вечер даже прекалявам с яденето и хляба,а през деня докато съм на работа-1-2баници с боза или нещо подобно,защото нямам време тъй като работата ми е твърде напрегната и изнервяща/
Ако има някакъв начин да кача някое друго килце ще съм благодарен/без ходене на фитнес-работата ми е достатъчна/.
Благодаря предварително на всички.
Купи си първо елетрическа хладилна чанта за колата и тогава ще говорим за храна и други работи !
Колега, без да тренираш ще качваш само сланина, което за повечето хора е крайно нежелано, но ако държиш-яж като за трениращ човек, т.е поне 5 пъти дневно месо/яйца/риба + ориз/картофи/хляб/овес
10.06.10
10:27
казано от korpusito на 09.06.10, 19:00:
Колега, без да тренираш ще качваш само сланина, което за повечето хора е крайно нежелано, но ако държиш-яж като за трениращ човек, т.е поне 5 пъти дневно месо/яйца/риба + ориз/картофи/хляб/овес
сега най-вероянтно ще последва отговор от вида няма време за 5 пъти,наистина ли е нужно, от нерви на работа нямам апетит и т.н.
18.06.10
22:02
Моят съвет ще е това което направих аз. Понеже и аз нямам време да се разкарвам по фитнеси си купих 2 гири и една лежанка. Ако не ти се дават пари и 2 гири вършат добра работа ! След което някой ако може да ти готви и да си взимаш храната на работа. Проблема с храненето и аз не мога да го реша но се старая да се храня по често и по малко порций. Просто не мога да ям всеки ден едно и сьщо което се прави при диетите за покачване на ММ. примерно. Но и без такава диета сьщо можеш да влезеш в форма. Просто се иска малко инвестиция желание инат и т.н
19.06.10
10:42
казано от IvanIvanich на 18.06.10, 22:02:
Моят съвет ще е това което направих аз. Понеже и аз нямам време да се разкарвам по фитнеси си купих 2 гири и една лежанка. Ако не ти се дават пари и 2 гири вършат добра работа ! След което някой ако може да ти готви и да си взимаш храната на работа. Проблема с храненето и аз не мога да го реша но се старая да се храня по често и по малко порций. Просто не мога да ям всеки ден едно и сьщо което се прави при диетите за покачване на ММ. примерно. Но и без такава диета сьщо можеш да влезеш в форма. Просто се иска малко инвестиция желание инат и т.н
никой не казва че трябва да се яде едно и също. А без добре структурирана диета е невъзможно качването на чиста мускулна маса