29.04.04
21:20
По принцип знам,че най-доброто време за тренировка е от ксьния следобед до кьм 19-20,но сега за лятото се колебая дали да не трьгна сутрин.Искам да ви питам дали се отрази по някакьв начин или няма голямо значение? Сутрин все пак тялото е 100% отпочинало,чувствам се сжеж и готов за “действие” :)
Men li4no pove4e me kefi da treniram sutrin i ne 4uvstvam razlika kogato treniram po-kusno. Sutrin osven tova kakto kazva6 si otpo4inal i svej. No vse pak triabva zakuska i malko voda predi da zapo4ne6.
Ami az treniram vinagi sledobed, a ako nemoga togava po-kusno, 6toto sutrin ne sum mnogo v kondiciq, a i ne sum zahranen kakto trqbva, tai 4e gledam da imam pone 2 hraneniq predi rtrenirovkata. Ako trenira6 sutrin 6te gori6 pove4e maznini :D Ami probvai i vij kak 6te se 4uvstva6 8)
Ами аз тренирам сутрин от години.Започнах когато трябваше да свалям и все още е така.Тренирал сьм и наобяд и вечер и тогава се чусрвам по-силен,но пьк в залата е пьлно сьс всякакви кебици и е доста трудно да направиш качествена тренировка :wink:
30.04.04
13:33
За мен положителното от сутришната тренировка е, че залата не е пълна - мога да си направя всички упражнения както съм ги планирал. Понякога като ходя след 16-17 часа има по 4-5 човека за уред и ми се е случвало заради това да сменям упражненията - вместо скрипец гребане с щанга и т.н.
Мисля, че ако хапваш 2 часа преди тренировката ще направиш пълноценна тренировка.