Как ви се струва това ?

10.06.10
12:18

Здравейте ,

на 18 години съм, 172 висок и около 65 кг , ям доста , но явно некачествено , защото влача тези килограми от 1-2 години.Чета този форум от 1-2 седмици и смятам да се захвана сериозно с тренировки . Като за начало успях да измисля следният хранителен режим :

закуска:
9:00 Овесени ядки (100гр) + кофичка кисело мляко  + 2 яйца

обяд:
13:00 някоя от гозбите на мама :)
[ попринцип са ориз или картофи с някакво месо ( свинско , телешко или пилешко ) или пък риба ]
+ 2-3 филии хляб

следобяд:
17:00 Сандвич ( фастъчено масло , пилешко месо , домат )
+ плодове

вечеря:
21-22:00 нещо по-леко от сорта на :
варени картофи  сирене  някаква риба ... нещо такова
+ салата ( домати  и краставици)

Очаквам корекции по режима , а също така се чудя по кое време да вмъкна тренировката , която смятам да е :

пон :  фитес
втор : вкъщи ( лицеви опори , коремни преси  )
сря : фитнес
чет : почивка
пет : фитнес
съб : вкъщи ( коремни преси , набирания  )
нед : почивка

мисля да започна с тази фитнес програма  : http://www.bb-team.org/articles/1291/

Темата беше редактирана от pewpew на 10.06.10 14:26.

10.06.10
13:26

Гледай и вечерята да ти е като обяда+салата. Ако искаш да качваш. Трееее са ЯДЕ! :D Преди лягане хапвай извара.
Програма за фитнес -> горе бутона ‘Фитнес програми”
Ако тепърва влизаш в залата, тренирай комплексно всички мускули около месец. После можеш да минеш на сплит.

Мнението беше редактирано от Draken на 10.06.10 13:27.

10.06.10
13:33

Да де аз програмата ще си я направя и сам целта ми е яденето да наглася , относно тая извара преди лягане.. неможе ли да се замести със сирене или не е същото , защото изварата никога не ми е била по вкуса .

10.06.10
13:48

Сиренето е по-мазно и с по-малко белтък
А моито лично мнение е че ако искаш да качиш маса яж по начесто поне през 3 часа  и различни източници на белтък

10.06.10
14:24

казано от caihundrel на 10.06.10, 13:48:

Сиренето е по-мазно и с по-малко белтък
А моито лично мнение е че ако искаш да качиш маса яж по начесто поне през 3 часа  и различни източници на белтък

значи ще е извара , а това ядене през 3 часа не е ли прекалено то стават по 6 хранения на ден да не са и повече...

11.06.10
06:47

казано от pewpew на 10.06.10, 12:18:

Здравейте ,

на 18 години съм, 172 висок и около 65 кг , ям доста , но явно некачествено , защото влача тези килограми от 1-2 години.Чета този форум от 1-2 седмици и смятам да се захвана сериозно с тренировки . Като за начало успях да измисля следният хранителен режим :

закуска:
9:00 Овесени ядки (100гр) + кофичка кисело мляко  + 2 яйца-още едно яйце поне

обяд:
13:00 някоя от гозбите на мама :)
[ попринцип са ориз или картофи с някакво месо ( свинско , телешко или пилешко ) или пък риба ]-месото в манджите никога не е достатъчно
+ 2-3 филии хляб

следобяд:
17:00 Сандвич ( фастъчено масло , пилешко месо , домат )
+ плодове

вечеря:
21-22:00 нещо по-леко от сорта на :
варени картофи  сирене  някаква риба ... нещо такова
+ салата ( домати  и краставици)

Очаквам корекции по режима , а също така се чудя по кое време да вмъкна тренировката , която смятам да е :

пон :  фитес
втор : вкъщи ( лицеви опори , коремни преси  )
сря : фитнес
чет : почивка
пет : фитнес
съб : вкъщи ( коремни преси , набирания  )
нед : почивка

мисля да започна с тази фитнес програма  : http://www.bb-team.org/articles/1291/

11.06.10
09:12

значи да си засиля закуската и обяда  , мисля тренировката да е към 16;00 и сандвича с плодовете веднага след нея  , също така мислех да си взема някакви витамини за начало , спрях се на тези  - “Допелхерц” някой ” някой знае ли нещо за тях

Мнението беше редактирано от pewpew на 11.06.10 09:19.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1