Тромавост (дайте съвети)

09.06.10
20:34

Здравейте. Тренирам от около 2 години с тежести и ми се отразява добре.Обаче от скоро ме тревожи факта ,че съм леко тромав.Бихте ли ми дали съвет какво мога да правя за да се премахне поне част от тази тромавост , като не спирам да тренирам с големи тежести.Например боксирането на човал и скачанто на въже ще помогнат ли.

Темата беше редактирана от dbakalov на 09.06.10 20:35.

09.06.10
21:52

Спринтове

10.06.10
16:51

А за горната част например като замахвам да удрям.Боксиране на човал ще свърши ли работа.

10.06.10
17:17

Спринтове както каза колегата ;) Помагат на цялото тяло, експлозивноста и гъвкавоста на мускулите. Като цяло повече аеробни упражнения (пробвай със скачането на въже може да ти помогне. Различни хора различни тела)

10.06.10
17:25

казано от dbakalov на 10.06.10, 16:51:

А за горната част например като замахвам да удрям.Боксиране на човал ще свърши ли работа.

Като замахваш да удряш ти не удряш само с ръката си а с цялото си тяло (поне ако удряш правилно) та спринтовете са идеални за тупаници шутове и ‘сяк’ви насилствени намерения които можеш да имаш.

Мнението беше редактирано от huckleberry на 10.06.10 17:25.

10.06.10
17:36

Мерси :) ясно ми е ,че не удрям само с рацете.Ще започна да боксирам и да скачам на въже.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1