11.06.10
06:30
Здрасти на всички! Правя този дневник, за да мога да следя своите резултата и защото искам помощ от компетентни лица.
Възраст: 19 години
Височина: 180
Тегло: 97
Предното лято докато бях на работа с малък хранителен режим свалих килограмите си до 87 за по малко от месец. Въпреки, че след идването на зимата започнах да се храня безобразно държах килограмите си на едно ниво. Но наскоро установих , че съм качил 10 килограма без да усетя. Целта ми това лято е не само да сваля всички мазнини по себе си , но и да се орелефя и заприличам на човек колкото се може :) Решил съм се сериозно да се заема по въпроса и повече никакво връщане назад към тлъстините.
* В 7 сутринта взимам 2 хапчета Syntrax Fyre. От седмица бягам всеки ден сутринта от 8 до 9. Закусвам в 10 или няколко белтъка + мляко или овесени ядки. На обед пилешко месо или риба + салатка. Следобед фитнес и не по късно от 7-8 вечерта вечерям салата отново с месо. Проблемът ми в момента е , че както виждате вече водя “активен живот”, храня се много по-добре от досега и пия фатбърнър, а качвам килограми!? За момент бях стигнал 100…
* Качих си килограмите драстично, защото не се замислях въобще с какво се хранех цяла зима и водех доста отседнал живот.
От днес - понеделник 11 юни 2010 започвам усилено да се боря с излишните килограми и ще съм изключително благодарен на всеки, който нанесе корекции по храненето ми (защото казвате, че е неправилно) и тренировките ми с цел намаляване на мазнините!
===[11.06.2010]===
[7:00 - 7:30] Изпивам 1 хапче 0,02 мг Кленбутерол.
[7:30 - 8:00] Изпивам 2 хапчета Syntrax Fyre.
[8:00 - 9:00] Кардио в гората по баирите нагоре и обратно.
[10:00 - 10:30] Сварени овесени ядки (200 грама) с 2 лъжички мед + 300 мл. зелен чай ( не ме съдете просто нямам нужните финанси и продукти за момента като прясно мляко ядки и тн)
[10:30 - 11:00] 2 Сварени яйца - цели
[12:00 - 12:30’] Задушени картофи с копър(100 грама) | Пилешко филе “печено” в микровълнова фурна ( 100 грама чисто без кожички и други мазнотии) | Салата домати и краставици + 2 маслини и много малко сирене ( 250 грама)
[14:00 - 14:15] Череши ( 200 грама)
[17:00 - 17:05] 2 хапчета Syntrax Fyre
[18:00 - 19:30] Фитнес
[19:40 - 19:50] 1 чаша прясно мляко ( 250 ml)
[20:10 - 20:30] Шопска салата (300 грама) | Пилешко филе ( няма 100 грама. Беше сухо и въобще не ми беше вкусно)
[22:00 - 22:15] Извара (100 грама)
====
Темата беше редактирана от Антоан Попов на 11.06.10 17:47.
11.06.10
06:36
Абе тоя кленбутерол... от една страна не е много-много за този форум, мисля.
От друга страна - уверен ли си, че е НАЛОЖИТЕЛНО да го приемаш? За какво ти е?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.06.10 06:37.
11.06.10
06:40
Не бих казал, че е наложително , но ако си се зачел в доклада ми по-горе откакто започнах да тренирам , да спазвам някакъв хранителен режим с ограничен прием на калории и мазнини и да пия Syntrax Fyre качих 3 килограма вместо да ги сваля. Познавам хора, които както ти каза не са за тоя форум :D и използваха Кленбутерол и ми го препоръчаха на мен да изчистя по-лесно мазнините, тъй като той има такива свойства - “Увеличава обема на мускулните влакна и изчиства подкожните мазнини” . Аз естестено го взимам заради това, че гори :)
* Днес го пия за първи път и не мога да кажа има ли ефект или не. Единствено , че ефекта му беше подобен като на Syntrax Fyre: поизстинаха ми кайниците и много леко се разтрепервах на моменти преди тренировка.
Мнението беше редактирано от Антоан Попов на 11.06.10 06:47.
Клен-а е табу тук - изключи всичко за него в този дневник.
В www.gohard.org съм написал почти всичко за него(иска регистрация) и това е абсолютен боклук, по-добре ефедра.
Виж тя пък се продава свободно(растителните и версии) :lol:
1. Описвай си храната в грамажи.
2. всеки ден бягане по 1 час - тука ти е проблема, аз бягам от години и не мога всеки ден да бягам по един час, а съм доста по-лек от теб !
Претренирал си !
11.06.10
06:56
ОК, ти си знаеш най-добре... не очаквам да го спреш заради моето мнение.
В моите очи това е меко казано неразумно, независимо дали е ефективно или не. Не знам какви са ти приятелчетата и колко са ти приятелчета, но да се хващаш директно с кленбутерол... най-малкото не го разбирам. Голямо момче си, имаш глава на раменете си.
Към тази закуска трябва да добавиш източник на протеин (в този вид тя е само въглехидратна!), 2 варени яйца са приличен вариант. Медецът може да го направиш 1 лъжичка (надявам се, че говориш за чаени лъжички).
11.06.10
06:57
Просто няма да го споменавам повече , но ще продължа да го взимам за една седмица да видя дали ще има ефект и какъв ще бъде той.
*1. Мисля, че описах закуската си засега точно в грамове? :S 200 грама овесени ядки + мед + 300 мл. чай. Точно с тази цел ги написах грамажите, защото съм нов и не мога да определя коя храна какво съдържа и по колко , и Вие да можете да ме коригирате .
*2. Това с претренирал си като шега ли да го разбирам или буквално? И как точно това ще доведе до покачване на килограмите ми при описания по-горе режим? :S
@Кольо Пияндето
Да аз за разлика от тях ще го взимам в разумни количества и не в продължителен период от време.(максимум месец) . Някои от тях обаче се блъскат със стероиди и анаболи, което аз в никакъв случай няма да правя. Просто резултатите от фатбърнъра досега не ми харесват въобще и реших да добавя нещо, за което доста хора казват, че е ефективно.
* За храненето: Меда ще го намаля и да чаена малка лъжичка е :D За яйцата ям само белтъка, защото съм чувал(пък дали е вярно), че при НВД не трябва да се яде жълтъка....така ли е или да ям цели яйца?
Мнението беше редактирано от Антоан Попов на 11.06.10 07:00.
Когато се шегувам ще го разбереш със сигурност :lol:
Ти обаче искаш ние да ти вършим сметките.
На края на всеки ден, ама на края - слагай пълен отчет в грамажи на всичко ометено от теб !
11.06.10
07:03
казано от Антоан Попов на 11.06.10, 06:57:
@Кольо Пияндето
Да аз за разлика от тях ще го взимам в разумни количества и не в продължителен период от време.(максимум месец) . Някои от тях обаче се блъскат със стероиди и анаболи, което аз в никакъв случай няма да правя. Просто резултатите от фатбърнъра досега не ми харесват въобще и реших да добавя нещо, за което доста хора казват, че е ефективно.
* За храненето: Меда ще го намаля и да чаена малка лъжичка е :D За яйцата ям само белтъка, защото съм чувал(пък дали е вярно), че при НВД не трябва да се яде жълтъка....така ли е или да ям цели яйца?
Пак казвам - главата на раменете ти е лично твоята и тя ще взима решения.
Фетбърнърите работят ефективно при подходящ хранителен режим.
Яж яйцата цели, не се притеснявай от жълтъците им.
11.06.10
07:07
Просто съм нов, както казах и не мога да ги правя сам още :( Прочел съм темата ти от-до за НВД сметнал съм си ОКБ точно от там, но не знам кой продукт какво ми доставя и как да си изчислявам всичко все още :S
ОКБ===============2850=================калории
Протеини=======290===грама=====1160====калории
Въглехидрати===145===грама=====580=====калории
Мазнини========================1100====калории
Смятам, че веднъж ако ми помогнете със сметките и режима, и успея да вникна в материала повече няма да Ви тормозя повече :) За което ще Ви бъда адски благодарен!
пп. Изтрий ми коментара след , като го прочетеш, моля!
ОКБ по мяса да ти е 2400калории.
И защо се мяташ на 3гр/кг протеин ?
Смятай с 2-2.2гр/кг
Въгл. 1.5гр
Останалото мазнини - ама не пържени картофки.
Общо взето не можете да смятате :lol:
Мнението беше редактирано от emzo на 11.06.10 07:37.
11.06.10
08:31
Примерните ти формули във темата ти за НВД си ги смятал точно с 3..затова и аз така :S Следвах инструкциите, както си ги дал с примери , не че не мога да смятам :D Относно мазнините до колкото разбрах ядки , маслини ии предполагам от месото
11.06.10
08:53
Чел съм и за тея масла. Ленено ли какво там..но не ги разбирам и никога не съм използвал. Някакви насоки какво и на коя фирма? Също така кога се взима и по колко(това предполагам се смята лесно като го разпределя просто).
Ще го спра вероятно щото ме притеснява тая част “Анаболният ефект на кленбутерола... “
Въпрос относно Syntrax Fyre: на опаковката пише Yohimbe - Free а от много коментари тук чувам, че това е една от най-важните съставки във фатбърнърите. Данеби да нямам желания ефект заради отстъствието и?
Мнението беше редактирано от Антоан Попов на 11.06.10 09:14.
Явно си си купил Fyre International,в него няма yohimbe.Във Fyre Original има.Откъде купи твоя и колко струваше,предполагам че оригинала е по скъп.
11.06.10
10:06
От магазин Жълто до Нептун-а. Цената му беше 90 лева. Всъщност нямах избор беше само тази опаковка. А когато питах чудя се кое да взема Mitotropin или Syntrax Fyre тя ми каза Mitotropin ми звучи , като съставка, която не трябва да се използва..
Мнението беше редактирано от Антоан Попов на 11.06.10 10:08.
11.06.10
10:32
казано от Антоан Попов на 11.06.10, 10:06:
...когато питах чудя се кое да взема Mitotropin или Syntrax Fyre, тя ми каза “Mitotropin ми звучи като съставка, която не трябва да се използва”...
Точно това е бил моментът, в който е трябвало учтиво да пожелаеш на Дамата приятен ден, след което да напуснеш магазина. Това, което казваш за нея показва, че е доста некомпетентна. Не става въпрос за това кой от двата продукта е по-добър за теб и по принцип. Ти, от своя страна, е трябвало да се поинтересуваш предварително за възможните варианти... Станалото - станало. Ще успееш и така!
11.06.10
18:16
Ами момчета това ми беше деня! Тренировките свършиха , яденето също. Сега остава да ми дадете крайна оценка и да ми теглите конско за храненето, което колкото и да се старая и да го мисля предполагам ще кажете, че е неправилно :(
* Утре ще потърся ядки и пилешко месо. Гледам ядете и маслинова паста, предполагам е за мазнините това.
* Приемам всякакви съвети!!! Каквото кажете , че е нужно като храна ще го купя :)
12.06.10
20:04
Никой нищо не каза за деня снощи но:
===[12.06.2010]===
[9:30 - 10:00] Изпивам 2 хапчета Syntrax Fyre + 1 забранено
[10:00 - 10:30] Сварени овесени ядки (200 грама)| 300 мл. зелен чай | 2 Сварени яйца - цели
[12:00 - 12:30’] Печени тиквички с домати (200 грама) | Свинска вратна пържола без никакво мазно (150 грама)
[16:00 - 16:30] Пилешко месо - гърди (печено 200 грама)
[17:00 - 17:05] 2 хапчета Syntrax Fyre + 1 забранено
[18:00 - 19:30] 3 филии ръжен пълнозърнест хляб + парче пилешко филе (100 грама) + кола ( 300 мл. не знам защо)
[22:00 - 22:15] Извара (100 грама)
====
Днес завършва седмица от уж диетата ми. От утре смятам да пробвам една седмица на “Оризова диета”. 1 седмица само ориз. Ама малко ме притеснява, че с тея хапчета и тренировки ще имам недостиг на някои работи и ще взема да фейлна.. :( Някакви коментари или съвети?
Мнението беше редактирано от Антоан Попов на 12.06.10 20:06.
Ще ме извиняваш, ама какви са тия шитове- оризова диета... за мен това е пълна глупост.
12.06.10
20:19
Ами не знам и аз да ти кажа :D Ще пожертвам една седмица пък ще кажа резултати . Все пак главната ми цел е свалянето на килограми. У фитнеса ми го препоръчаха и казаха, че за 10тина дена се свалят около 4-5 килца. Дейсва или не не мога да кажа докато не съм го тествал върху себе си :D . Ако работи и има заинтересовани щя постна.
* Интересува ме само според вас оправил ли съм си храненето, защото ако тоя ориз е фейл ще се върна към старото хранене (това по-горе в началото на статията)
Не се занимавай с глупости, а си оправи храненето. Какви са тия 130 гр. въглехидрати на едно ядене и за какво ти е хляба вечерта (колата не я коментирам).
Не вярвай на вълшебни диети, ами си оправи храненето, че да има ефект от глупостите дето пиеш.
13.06.10
08:24
Вчера специално храненето ми наистина беше под всякакви критики. Интересува ме само допада ли ви това от 11.06.2010 и да го продължавам. Иначе наистина ще пожертвам 1 седмица да я пробвам тая глупост с ориза и ще кажа струва ли си или не :D
Здравейте!
Държа да отбележа нещо доста важно относно фетбърнъра Fyre на Syntrax, в частност прослувутата “Yohimbe-free” версия. закупих го вчера и проверих стриктно всяка съставка, както правя всеки път Който притежава този продукт, нека погледне за секунда в Уикипедия или където и да е в интернет какво съдържа съставката Quebracho blanco bark extract…мда, точно така: познатия ни Йохимбин :) Ето я цаката на производителите: “без Йохимбе” не значи без Йохимбин, също както без кафе не значи без кофеин (все пък и в черния чай има кофеин). Имайте го предвид и умната!
19.10.10
20:38
казано от Антоан Попов на 12.06.10, 20:04:
===[12.06.2010]===
[9:30 - 10:00] Изпивам 2 хапчета Syntrax Fyre + 1 забранено
+1 забранено ти си адцкия чесно,тука ме разсмя искренно
Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 19.10.10 20:38.