10.06.10
10:45
Вредно ли е ако с водата се приема и степ за овкусяването и по лесното поглъщане на по големи количества вода
защото примерно мога да изпия 2 литра вода за 2 часа но ако разтворя степ мога изпия 4-5 литра за същото време ... ДА ама степа вреден ли е
10.06.10
10:54
Виж му съдържанието и Google ще ти разкаже много неща за тези напитки. Умерените количества са допустими, но като цяло това е лош продукт - няма нищо естествено в него (оцветители, изкуствени аромати, подсладители и консерванти). Не ти препоръчвам да овкусяваш водата си по този начин. Защо всъщност пиеш вода с хронометър в ръка?
казано от Кольо Пияндето на 10.06.10, 10:54:
Виж му съдържанието и Google ще ти разкаже много неща за тези напитки. Умерените количества са допустими, но като цяло това е лош продукт - няма нищо естествено в него (оцветители, изкуствени аромати, подсладители и консерванти). Не ти препоръчвам да овкусяваш водата си по този начин. Защо всъщност пиеш вода с хронометър в ръка?
защото знам,че трябва да се приема много вода
10.06.10
11:47
Спор няма, че е хубаво да се приема много вода, но няма смисъл да се наливаш по часовник, както казва Кольо. Свикнеш ли д апиеш по повече вода, естествено ще имаш желание да пиеш повече, без да има нужда да се наливаш. Още повече, че има и разумна норма на консумация на вода. Имай предвид, че има много случай дори на смъртни случай от прекомерна консумация на вода заради оток на мозъка, както и твърде голяма загуба на минерали (между другото част от смъртните случаи от екстази са заради огромно поемане на вода, което би трябвало да помага, ако си взел синтетична дрога)
казано от soul rebel на 10.06.10, 11:47:
Спор няма, че е хубаво да се приема много вода, но няма смисъл да се наливаш по часовник, както казва Кольо. Свикнеш ли д апиеш по повече вода, естествено ще имаш желание да пиеш повече, без да има нужда да се наливаш. Още повече, че има и разумна норма на консумация на вода. Имай предвид, че има много случай дори на смъртни случай от прекомерна консумация на вода заради оток на мозъка, както и твърде голяма загуба на минерали (между другото част от смъртните случаи от екстази са заради огромно поемане на вода, което би трябвало да помага, ако си взел синтетична дрога)
ем аз спрях наркотиците зарад фитнеса и се опрайх
начи спирам и степа ...
10.06.10
12:00
ем аз спрях наркотиците зарад фитнеса и се опрайх
начи спирам и степа ...
нерде наркотици, нерде степ :), сериозно - няма лошо да си слагаш степ понякога, просто имай предвид, че това са възможно най-синтетичните напитки. Иначе пий си достатъчно вода, без да пиеш по часовник :)
Мнението беше редактирано от soul rebel на 10.06.10 12:01.
10.06.10
12:01
казано от a4o_a4kin на 10.06.10, 11:11:
защото знам, че трябва да се приема много вода
Препоръчителното количество вода за деня е от порядъка на 40-50 ml за всеки 1 kg телесно тегло.
Защо се опитваш да изпиеш 2 l за два часа - нямам представа. ‘Много’ не означава непременно ‘наведнъж’.
P.S. Наистина странно сравнение между наркотиците и Step-a.
ОК, пий Step, Tang и подобни напитки, но нека това да не са всичките ти течности за деня.
Сега не ме питай колко Step-a да пиеш дневно... възможно най-малко - това е.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.06.10 12:04.
11.06.10
11:23
Бях гледал по телевизията някаква жена, която разправяше, че водата е жива и всичко др. което не е чиста вода не е вода.