26.03.05
22:33
В bb-team писхе за Sustanon-a, че ако го взимаш за пурви пут и при доза от 250 мг. на 2 седмици пак има ефект. Дали не е много малко, все пак искам да лача прилични кила. А относно акнето което се пявява от него няма ли някакъв начин това да се предотврати.
Зависи кое ти е малко - годините, опитът ти в залата, знанията ти за химията???? Кое бе батка!
27.03.05
00:24
Абе хора не разбрахте ли че съотношението много химия/големи мускули не е вярно и с малко може да се постигне много повече отколкото с големи дози важното е как я използваш.
абе вапроса е по колко да си бия - 250мг. на 2 седмици, 250мг, на 10 дена или 250мг. седмично. Това е при 6 седмичен цикъл.
оригиналната система сас сустанона с 56 дена ама ти моге да го биеш веднаш в седмично
27.03.05
12:07
Майко мила!!! ФАКТ - човешкото тяло произвежда средно 200 мг тестостерон на седмица! Следователно ти трябва да взимаш повече от това за да постигнеш някакъв резултат. Или взимай както трябва или изобщо не взимай!
Проблемите със стероидите са 2 - единия както абсолютно всички знаят е този с предозирането. Другия който е по-малко известен е този с приемането на крайно недостатъчни дози което би имало неочакван за приемащия стероиди ефект....
Знам една система която е много много хвалена, но не знам дали е за теб. Може би е за някой доста по напреднал, но все пак... първите 2 седмици се бие по 1 ампула Сустанон през ден и после другите 4 седмици по 1-2 на седмица. Но е по-добре Сустанона да се взима поне 8 седмици тъй като има дълги, бавнодействащи естери.
Дано съм помогнал, но все пак се замисли преди да вземеш. Може проблема да се корени другаде, а не в химията (виж ми подписа!)
бе пич аз тва за 1 ампула седмично несум си го излмислил, а сум го чел в книга за стероиди. от таиа система дето ти ми я казваш най-много да дам фира. освен това аз сустанон досега несум взимал така че 250мг/8 дена мисля че ще дадат резултат.
28.03.05
06:02
на8 дни ЩЕ даде резултат, да!!! НО на 2 седмици - НЕ! А тази система както казваш ти не съм си я измислил нито пък изпробвал лично. Просто я давам като пример защото се отнася по темата...