Избор на Протеин.

MA

11.06.10
17:30

Кой протеин да избера от Optium gold standart 5 lb/Scivation whey 10lb//Syntrax whey shake 5 lb/.. тъй като се допитах до много хора ми стана горе долу ясно.
Общо мнение.
Optium gold standart 5 lb - Най добрия ..за супер много пари и за много кратко време.
Syntrax whey shake 5 lb - Качествено протеинче.. изгодна цена ..гадното му е че е само концентрат и се произвежда в доста не - качествена държава
Scivation-a - Свестен протеин доста изгоден ..отрциталното е че знам къде се произвежда и какво му слагат вътре и съм сигурен че не 79 % протеин има, а максимум 74.. минимума няма да ви го споменавам.

11.06.10
18:37

И 3та протеина стигат за д/г еднакво време.И съвсем не съм съгласен,че голд стандарт е най-добрия,но общо взето който и да избереш кой знае каква разлика няма да усетиш.
В момента пия Scivation и съм напълно доволен(вкус,разтворимост,цена,възстановяване...).Какво могат да му слагат вътре?!И как разбра че не е 79,а 74% :-) xax
ПП Като искаш скъп протеин който си заслужава парите,то взимай HydroWhey,MyoFusion и си щракай с пръсти ;)

MA

11.06.10
19:27

Хах отде съм разбрал познавам хора които внасят хранителни добавки от чужбина ..вземам голд стандарта и това е за 110 лв мисля че си заслужава !

HE

11.06.10
19:37

казано от manqka на 11.06.10, 19:27:

Хах отде съм разбрал познавам хора които внасят хранителни добавки от чужбина ..вземам голд стандарта и това е за 110 лв мисля че си заслужава !

Хм отново голд стандарта - що ли си мисля, че нямаш особен опит с хранителните добавки?
И как разбра процентното съдържание? Ако е “един ми каза” - по добре не се изказвай? По същата логика от къде си сигурен, че оптимум-а отговаря на етикета? Ако е до това кой познаваш от вносителите - ми аз ги познавам 90% и какво от това?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1