Добавки за енергия и издъжливост

12.06.10
19:38

Значи на 17 години съм , тренирам от 2 години , искам да ви питам за някакви добавки , които да ми дават повече сила (да дигам повече килограма или повече упражнения) ?

П.С. Никога не съм пил нищо , ако може да е нещо по-слабо (или каквото и да е , стига да не ми вреди) :)

АН

12.06.10
19:54

Редбул

12.06.10
20:03

казано от hitsfromthebong на 12.06.10, 19:38:

Значи на 17 години съм , тренирам от 2 години , искам да ви питам за някакви добавки , които да ми дават повече сила (да дигам повече килограма или повече упражнения) ?

П.С. Никога не съм пил нищо , ако може да е нещо по-слабо (или каквото и да е , стига да не ми вреди) :)

fitness1.bg/all-american-kre-alkalyn/

13.06.10
08:25

Креатин-етил естер + кофеин+таурин+комплексни витамини. :)

13.06.10
10:22

казано от korpusito на 12.06.10, 20:03:

казано от hitsfromthebong на 12.06.10, 19:38:

fitness1.bg/all-american-kre-alkalyn/

Плътно зад колегата! Взимай го, ще получиш точно това, заради което си го взел на 101%!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1