12.06.10
20:16
Значи искам да попитам ...имам стрии от края на февроари и от месец и нещо ползвам крем на Икаров има няква фаида но искам да продалжа да тренирам рацете защотото се исплаших и спрях да ги тренирам та исккам да ми кажете има ли нещо което да направа зада мога да продалжа да тренирам рацете...много съм ви благодарен предеарително :))))
Темата беше редактирана от Ivan Kolev на 12.06.10 23:33.
13.06.10
06:52
То че няма съм го разбрал отдавна но неискам да се распространяват...много е грозно пък като не тренирам рацете ми е гадно все едно съм се обръснал на половина...нещо такова
Маже се преди да ти излязат.Излязат ли няма отърване.Кожата си е сцепена и продължава да се цепи ако тренираш така интензивно :).Просто гледай да не растеж толкова бързо.
13.06.10
21:07
От 2 дни аз също забелязах, че започват да ми излизат стрии на бицепсите(все още са супер минимални и трябва да се загледаш доста под светлина).Тренирам от 1 година, но от 1 месец съм на No Xplode,Cellmass и Nitrix(бях решил да направя цикъл 2 месеца).Взех да се притеснявам, да не вземат да се разрастват и се чудя дали да продължавам да пия продуктите и да почина 4-5 дни(незнам и аз защо,да се поуспокои кожата)
Разгледах из форума мазила за предотвъртяване на стрии и се спрях на следните:
http://www.nivea.bg/products/show/12377
http://www.nivea.bg/products/show/12378
Кое е по доброто - лусион или олио- за олиото си пише, че предотвъртява появата стрии.
Мнението беше редактирано от Outrageous1987 на 13.06.10 22:33.
15.06.10
21:57
а бе момчета има ли няква вероятност да продалжа да се нацепвам и само от тренировките ?
Мнението беше редактирано от Ivan Kolev на 15.06.10 21:57.
казано от Ivan Kolev на 15.06.10, 21:57:
а бе момчета има ли няква вероятност да продалжа да се нацепвам и само от тренировките ?
Точно два поста нагоре съм го написал... ама кой да чете...
Вече обсъждана тема.Можеше да използваш търсачката,но нищо.Тъй като не ми се пише ще споделя вече писана от мен информация-Заповядай.
казано от crazygeneral на 13.05.10, 20:16:
Така имам няколко въпроса и надявам се да ми помогните . Стриите се появяват при промяна в теглото . Добре аз без да имам промяна в теглото и ми излезнаха стрии на дясното рамо ( но само на него - това не мога да си обясня) и то след като спрях фитнес. До колкото знам пиенето на вода е важно за тези неща за да не се дехидратира кожата ( мисля че съм прав ако не кажете вие) и знам че цигарите изсушават кожата ( би трябвало и те да имат влияние). Въпросите ми са :
1. Защо имам стрии само на едното рамо ?
2. Защо след като спрях фитнес а не докато ходих ?
3. Червените стрии ако ходя на фитнес по бавно ли ще побелеят и ще се увеличават ли ?
4. Цигарите обиват витамин С - а той участва в кожата ... тук намирам общото с цигарите!
Първо искам да поправя само нещо от това което си написал,че стриите не се появяват при промяна в тялото,защото ако беше така стяхме да сме целите в стрии.Отдолу ще ти обясня и ще отговоря на въпросите.
1.Само на едното рамо,защото кожата ти на това рамо е не толкоз гъвкава колкото на другото предполагам,че е лявото.И също така ако си го натоварвал повече от другото рамо при тренировките.Еластичността на кожата ти не е била достатъчна за да почнеш да се занимаваш с фитнес.Можеш да се мажеш с кремове за по-еластична кожа които съдържат витамин А.
2.Образували са се след фитнеса,защото когато тренираш много често мускулите нямат достатъчно време да се въстановят,а след като си спрял фитнеса мускулите са си отпочинали и са се уголемили и за това са се получили стриите.
3.Образуването на стриите зависи от това колко ти е разтегаема кожата.За ефективен начин за премахване на стриите не съм чувал все още,но ако мислиш,че са сериозен проблем можеш да потърсиш в интернет,защото съм чувал за лазерно премахване.И също така с времето стават почти незабележими и тъй като при къпане има топлообмен можеш да масажираш,за да можеш да кръвоснабдиш-с олио(бебешко например) при мен помогна аз имах на гърба,коленете и малко на задните части,но те са от внезапния ми растеж.
4.Най-голямо влияние има възрастта,защото колкото по-стари ставаме толкова повече намаля еластичноста на кожата след това са цигарите или по скоро никотина бих казал,той унищожава еластичноста на кожата и не на последно място алкохола и наркотиците.
Мнението беше редактирано от Sensation на 17.06.10 12:45.