Срок на годност

11.06.10
23:55

Здравейте , преди месец и половина  някаде си взех JACK3D на USP Labs и едни витамини -  Super multi на Dymatizе, мислех да ги свърша до началото на лятото , но поради здравословни причини не можах дори да започна да ги пия, сега за лятото спирам с фитнеса (както казах поради здравословни причини),но на септември живот и здраве с началото на училището ще започнат и здравите тренировки пак, та въпроса ми е дали jack3d-a и  multi-to е възможно да гранясат за това време през което няма да тренирам - да речем 3-4 месеца. Срока на годност на jack3d-a пише че е до май 2011 година при положение че него не съм го отворил още , но пък витамините съм ги отворил (да съм изпил 5-10 таблетки от тях) и не им пише срока на годност.Питам просто защото ако ще се развалят за през изминаващото се време , по добре да ги продам и да спечеля някой лев от тях, или пък да си ги оставя за в бъдеще?

Темата беше редактирана от Март0 на 11.06.10 23:55.

12.06.10
08:01

няма да им сане нищо, дръж ги на сухо и тъмно място.

13.06.10
10:49

казано от kravata на 11.06.10, 23:55:

Здравейте , преди месец и половина  някаде си взех JACK3D на USP Labs и едни витамини -  Super multi на Dymatizе, мислех да ги свърша до началото на лятото , но поради здравословни причини не можах дори да започна да ги пия, сега за лятото спирам с фитнеса (както казах поради здравословни причини),но на септември живот и здраве с началото на училището ще започнат и здравите тренировки пак, та въпроса ми е дали jack3d-a и  multi-to е възможно да гранясат за това време през което няма да тренирам - да речем 3-4 месеца. Срока на годност на jack3d-a пише че е до май 2011 година при положение че него не съм го отворил още , но пък витамините съм ги отворил (да съм изпил 5-10 таблетки от тях) и не им пише срока на годност.Питам просто защото ако ще се развалят за през изминаващото се време , по добре да ги продам и да спечеля някой лев от тях, или пък да си ги оставя за в бъдеще?

...това което казваш че не им пише срока на годост не е хубаво (избягвай да взимаш такива хранителни добавки, защото срока на годност може да им е минал много отдавна, още преди да си ги отворил) не че неможе да ги пиеш, аз като ученик все си взимах разни евтини хранителни добавки и се чудех защо не мидействат, абе те действаха, ама сякаш по малко, не както трябва, ...по простата причина че на някои съставки срока на годност е минал и те не действат вече толкова силно (същата работа е като месото слагаш си една пържола на скарата от 3-4 месеца от фризера и една прясна охладена пържола, разбира се охладената е по вкусна, и не само по вкусна а и по полезна - тъй като хранителните вещества в нея са с по добро качество

..иначе няма проблеми стига да ги съхраняваш на сухо, хладно и тъмно място, ....аз и с изтекъл срок на годност съм пил, .....някой от съставките се скапват, но някой продължават да действат след изтичането на срока (.....ееее ефекта не е чак толкова голям, ама ... всичко си има цена)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1