12.06.10
17:54
Аз не съм нов в сферата на билдинга, но поради независещи от мен причини бях прекъснал за 3 години залата. В тези ми три години натрупах доста солидна доза МАЗНИНИ. От 3 месеца се завърнах в залата и започнах отскоро и с добавки. На 24 години съм, 183 см, 106кг, целя да стана 90-93кг, но без загуба на ММ. От самото начало без никакви добавки, а само силови тренировки и по 30 минути кардио 5 пъти на седмица съм свалил около 8кг (бях 114). Кардиото го правя на гребен тренажор (това си купих вкъщи). Та ето и какви добавки започвам в следните дози:
1 месец
Oxy Elite Pro - 1 сутрин и 1 следобед х 10 дена
2 сутрин и 1 следобед х 10 дена
2 сутрин и 2 следобед х 10 дена
Jack3d - 1 и половина лъжица до 2 30 минути преди тренировка
Аxis Labs - Creatine Ethyl-Ester 3 преди и 3 след тренировка (взел съм най-голямата туба с 396 хапа)
SAN T3 - по 1 преди всяко хранене
Primaforce Alcalean - по 4 преди тренировка.
2 месец
Oxy Elite Pro - 2 сутрин и 2 следобед х 10 дена
2 сутрин и 1 следобед х 10 дена
1 сутрин и 1 следобед х 10 дена
Jack3d - 2 лъжици 30 минути преди тренировка
Аxis Labs - Creatine Ethyl-Ester 3 преди и 3 след тренировка
Alcalean не мисля да ползвам повече.
Syntrax GuggulBolic - 3x1 на ден.
Интересува ме мнението Ви, дали по този начин ще загубя единствено мазнини и ще покача силата си.
Хранителния ми режим е доколкото може ориентиран към набавяне на белтъчини и много нисък прием на въглехидрати и мазнини
Пия много кафе (4-5 на ден). Очаквам мнения и предложения, ако нещо някъде бъркам!
Благодаря Ви!
Темата беше редактирана от Xitap на 12.06.10 18:07.
Ами..според мен щом не искаш изобщо да губиш ММ..Интраболик-а е задължителен или БЦАА..или Пърпъл Ларт на Контролед Лебс (те пак са БЦАА,но по-добрият варянт от само БЦАА....) :)
13.06.10
11:04
Бих заменил етил-естера с кре-алкалин или креатинова матрица като Green Magnitude, също задължително вкарай Scivation Xtend.
Не знам какъв опит имаш със стимуланти, но 2 scoop jack3d + 2 oxy наведнъж... може да ти дойде в повече, започни с 1 лъжица jack3d и вдигай с по 1/2 на различни интервали от вдигането на дозите окси.
Също така бих заменил втория месец oxy с recreate, ако не направиш голяма почивка между окситата, като минеш от 4 хапа дневно на 2 хапа, няма да усещаш нищо и дори с почивка.. рецепторите ще са изтощени и ефектът втория месец няма да бъде задоволителен. Просто разгледай някакъв бърнър, който действа на по-различна основа :)
Успех!
13.06.10
12:20
И аз съм съгласен с Камен ;)
Мерси за бързите отговори,
но имам проблем със стимулантите, не ми действат много. Джак-а чак на 2 и половина лъжици го усещам. Оксито засега е добре, пукам по 7-8 литра вода на ден и то без да се напъвам. Значи втория месец ще се пробвам или на Meltdown, или на Recreate (имам особено мнение относно точно този бърнер). Досега бях на Кре-Алкалин на PEAK, преди това ползвах на Ultimate Nutrition, и все пак задържам повече вода, отколкото мисля, че трябва. С Axis Labs-a засега нямам задръжка. Джака съм взел 2 опаковки, няма как да го махна втория месец, същото важи и за креатина и гугулстероните. Единствено ОЕР съм го взел 1 брой. Камене, какво ще кажеш за Мелтдаун втория месец? Kолебая се още и между Animal Cuts и Cytolean V2. Syntrax Файър и Спайс не ги включвам като вариант, оказа се, че не работят при мен. Другия вариант е да добавя и Клен, но очаквам предложения.
И пак благодаря!
13.06.10
16:49
Не мисля, че има смисъл от клен, имам няколко приятели, които взимат в момента и дори в комбинация със судафед не е нещо, което да си струва. Аз избягвам попринцип препаратите, които са първоначално разработени като лекарствени средства (какъвто е кленбутерола). Мелтдаун го пробваха доста хора и мненията са доста противоречиви, но като цяло най-голямото му предимство е ролята на силен стимулант, а щом не си чувствителен - не знам дали би било бонус, тоест ще е достатъчно силен и ще го усетиш или ще е загуба на време. Като цяло ти си преценяваш - с пробване става, при всеки е индивидуално, на мен файър ми действа най-добре от по-популярните бърнъри и просто никой не може да ме убеди в противното. Други не го усещат.
Като цяло смятам, че се припокриват доста мелтдаун и окси, бих пил recreate или lean xtreme след окси или мелтдаун или файър.
Ти направо ме уби... SAN Tight Extreme освен? Той има друг принцип на действие като гледах. Бърнера е най-големия проблем, или по-точно избора на бърнър. Лошото е, че работното ми място не позволява да правя добро хранене по 5-6 пъти на ден, и мога само 1-2 пъти (обед и вечер). Като калориен прием паднах на около 1200 ккал, като въглехидратите ми се явяват Нескафе 3в1 и Корни (ако има). Няма как да ям в офиса както трябва, понеже все шефа ми е на главата. Засега добре тръгна с тая комбинация за месец 1, изчистих вода (в петък бях 107кг, днес в залата бях 105), да се надяваме все да върви надолу стрелката. Камене, а относно гугулстероните да изкажеш някакво мнение? За тях нищо не каза, значи предполагам са добър избор.
13.06.10
17:29
Ми и за Т3, и за гугулболик съм чувал добри неща, не е нещо, от което може да очакваш страхотни ефекти, но като се прибави към стака, ако финансите не са проблем си върши някаква работа, мисля че окси и мелтдаун са без комплекс стимулиращ щитовидната, така че нямаш грижи :)
Не ги мисли толкова бърнърите, взимай нещо и давай смело, осезаема разлика няма да намериш колкото и да я търсиш, всичко е хранене и кардио =)