11.06.10
17:21
Интересува ме къде мога да си намеря по-евтино гладиатор (по-точно HAMMER NEVADA RX ) или евентуално http://insportline.bg/95/
Темата беше редактирана от Helper55 на 11.06.10 17:28.
Браточка тоя линк дето си го дал с уреда е именно на фирмата, която е официален вносител и дори уреда е намален. Също ако беше проверил сайта щеше да видиш, че имат магазин и в Пловдив. Уреда е направо без пари, подобни уреди, но на по реномирани фирми струва 3 пъти по скъпо. Hammer Nevada RX е немско производство, а inSportline са чешки и хич не е лош за тези пари. Немския е по солиден, но при него няма дъска за коремни и успоредка. Чешкия обаче по характеристики хич не е зле и има повече тежести, има лагери на макарите, най важните места при тези уреди са иманно възлите там където частите са свързани една с друга, не трябва да има голям луфт, не трябва да се клати много. Тежестите може да не ти стигат, но този проблем се решава елементрано като завариш две тръби за най горната плочка от тях и си слагаш дискове. Не случано набледнах на сглобката защото макарите и въжето примерно много лесно могат да се заменят с по солидни ако ще се вдига с по сериозни тежести, но другите възлови места няма как толкова лесно да се преправят. И дваа уреда ще ти вършат много добра работа и ако имаш и лежанка, щанга и дъмбели си супер.
Ето ти сайта на официалния вносител на Hammar и Finnlo - http://www.bodyflex-com.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=6&Itemid=73
Ама и аз съм един заплес,не бях забелязал магазина в Пловдив.Иначе поразгледах още други уреди и се спрях именно на този от линк-а.Днес или утре ще ида да си го взема и ще си направя дневник с добавките,храненето,тренировките и всичко.....да се вижда бъдещия прогрес и превръщането на гинекомастията от недостатък в преимущество :)
мерси отново :)
ППС:Бях до магазиан сега....вчера го били продали и трябва да чакам доставка от 2 седмици....мисля да си го поръчам от сайт-а да дойде за 2 дена :D
Мнението беше редактирано от Helper55 на 13.06.10 15:23.
Пиши моля те някакви впечатления след като го вземеш.
Търся и аз гладиатори из Пловдив, не сам на ясно още :) сабирам мнения.
Трябва ми някакъв не особено скъп но сравнително качествен.
Гладиатора е поръчан....ще го доставят в магазина след около 10 дена вече.Доста си е,но ако искам да дойде за 1 в нас трябваше да си покрия разноските по доставката а те са към 100 лв....и реших да си почакам 10 дена :D.
Иначе специално за този който си поръчах http://insportline.bg/95/ от много места събрах мнения и всеки казва ,че си е доста добър за цената :)
Така.....взех си гладиатора,но упътването не пише почти нищо как се сглобява и следователно вече 8-ми час го мъча,но просто не издържах и го оставих за утре.Поне по моя преценка останаха само макарите и въжетата(което е най-друдното де :D),но искам да кажа,че от страна на магазин/доставка/цена всичко беше коректно,само дето ми трябва ракетен инжинер за да ми го сглоби :D
Последен пост по темата.Гладиатора е сглобен,упътването почти на 100% не си отговаря за уреда(номерация и тн.)Липсваха някой болтове и гайки,други останаха,едната макара беше различна и се наложи с подръчни средства да я преправям :D ,като цяло не мога да се оплача от самия уред,но се надявам само при мен да са били мизерийте със сглобяването и сичките глупости.
По-здрави =)
ПС:Lock ако никой няма да му трябва темата =)