12.06.10
19:39
Здравейте :) така онзи преди 1 седмица закупих Л карнитин на Power Food и проблема е ,че незнам защо като отворя опаковката мирише много странно не на риба ами една силна миризма отвреме на време и корема ме заболява ,а сега май и самите хапчета почнаха вкус да имат а не пише срок на годност на шишето?? Да не се натровя нещо незнам за първи път зимам л карнитин ..
Взимал съм л-карнитин на две различни фирми и повярвай ми миришат ужасно. Това е нормално. За корема обаче е страничен ефект на л-карнитина аз не съм имал такъв досега. Виж да не си предозирал може от това да е.
Ами 3 пъти дневно но понеже тренирам и киокушин и фитнес се случва всеки ден да взимам. Ако е грешно как да го взимам тогава ? аако може да ми кажете ;)
13.06.10
04:50
казано от clubfoot на 12.06.10, 19:39:
Здравейте :) така онзи преди 1 седмица закупих Л карнитин на Power Food и проблема е ,че незнам защо като отворя опаковката мирише много странно не на риба ами една силна миризма отвреме на време и корема ме заболява ,а сега май и самите хапчета почнаха вкус да имат а не пише срок на годност на шишето?? Да не се натровя нещо незнам за първи път зимам л карнитин ..
Тази миризма понякога се появява и от тялото и е известна като ‘fish odur’. Съединението се казва триметиламин и е продукт от разпадането на кватернерни аминни производни, каквито са L-карнитина, холина и бетаина.
А другия ми въпрос е как да го приемам Л карнитина като всеки ден имам тренировки ,а също да попитам в дни който си почивам да взимам ли ? :)