Въпросче за Л карнитин

12.06.10
19:39

Здравейте :) така онзи преди 1 седмица закупих Л карнитин на Power Food и проблема е ,че незнам защо като отворя опаковката мирише много странно не на риба ами една силна миризма отвреме на време и корема ме заболява ,а сега май и самите хапчета почнаха вкус да имат а не пише срок на годност на шишето?? Да не се натровя нещо незнам за първи път зимам л карнитин ..

12.06.10
19:55

Това нормално ли е ? ?..

12.06.10
20:36

Взимал съм л-карнитин на две различни фирми и повярвай ми миришат ужасно. Това е нормално. За корема обаче е страничен ефект на л-карнитина аз не съм имал такъв досега. Виж да не си предозирал може от това да е.

12.06.10
21:06

Ами 3 пъти дневно но понеже тренирам и киокушин и фитнес се случва всеки ден да взимам. Ако е грешно как да го взимам тогава ? аако може да ми кажете ;)

KY

13.06.10
04:50

казано от clubfoot на 12.06.10, 19:39:

Здравейте :) така онзи преди 1 седмица закупих Л карнитин на Power Food и проблема е ,че незнам защо като отворя опаковката мирише много странно не на риба ами една силна миризма отвреме на време и корема ме заболява ,а сега май и самите хапчета почнаха вкус да имат а не пише срок на годност на шишето?? Да не се натровя нещо незнам за първи път зимам л карнитин ..

Тази миризма понякога се появява и от тялото и е известна като ‘fish odur’. Съединението се казва триметиламин и е продукт от разпадането на кватернерни аминни производни, каквито са L-карнитина, холина и бетаина.

13.06.10
08:24

А другия ми въпрос е как да го приемам Л карнитина като всеки ден имам тренировки ,а също да попитам в дни който си почивам да взимам ли ? :)

13.06.10
15:12

?! .. ;{

13.06.10
15:28

Сутрин 1 или 2 капсули. След това 30-35 минути преди тренировка 1 или 2 капсули (в зависимост от сутринта). Старай се да приемаш от 2-4 капсули на ден. След време ще може да увеличиш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1