02.03.04
22:30
Кой от двата има по - силно изразени странични ефекти? Кой е по - токсичен за черния дроб?
така е ,но се пак са различни медикаменти на различни фирми и не са баш едни и същи защото само една молекула променя медикамента . Препоръчвам метандростенолона.
по-здрави
Ето малко инфо за Metandrostenolon-а от мене:
:arrow: Първият стероид използван от американските атлети. Получен е като дериват на тестостерона, има силен анаболен и андрогенен ефект. Тези негови качества водят до драматичен разтеж на силата и масата. С този високоефективен анаболен стероид са свързани и някои странични ефекти. Наличието на 17-алфа алкидна група го прави токсичен за черния дроб.Ароматизира лесно. Задържа вода и повишава кръвното налягане. Много от страничните ефекти могат да бъдат парирани със съвместната употреба с Nolvadex. В много случаи това води до намаляване водната задръжка и другите странични ефекти свързани с ароматизацията. Препоръчителните дози са междуу 15 - 30 мг., но могат да достигнат и до 100 мг. дневно.
:!: Сами си преценене дали да го ползвоте или не :wink:
tsonev да не съм го мислил аз я.Просто го предоставям да го видят всички във форума.Щото така нато гледам няма дадена достатъчно информация.Иначе абсурд аз да го измисля!Постнал съм го от :
http://www.suplements.net/
27.04.04
15:13
vanisher ako naistina misli6 4e sa edno sa6to mnogo gre6i6.ima golqma razlika kolko metandienon sadarjat . ako bqha ednakvi za6to da prodavat metandro stenolona kato bionabola e dosta po evtin.mejdi drygoto vzimal sam gi i dwete.
30.04.04
02:12
metandrostenolona e ruski bionabol
DogoArjentino :)))))))))))) hahaha bratle temata e prikluchena zashto izrivash stara tema kato mnenieto ti veche e kazano :) tva e spam !! :)))))))))))) metana e ruski bionabol :))))
po-zdravi
30.04.04
15:19
Razpraviaha mi, 4e ne6to Soffarma sa razvalili bionabola i slagali po-malko metandienon.
30.04.04
21:57
axaxax by the way ima ne6o vqrno…sa sum na cikal s bionabol i ne6o ne sum mnoo doovolen… 8)