10.04.10
17:27
начи ходя си на фитнес аз ,но това не ми стига да отслабна и трява да кажем една НВД .Хубаво ама трудно.
Да ви кажа графика ми
8-10 -в нас
10-12 -тренировка
13-18-19-даскало и псоле пак у нас
(в не тренировачни дни от 8 до 12 в нас) и събота и неделя имам време Laughing
Та как да пазя тази диета като само 1-2 мах 3 пъти ям в нас.Какво в даскалото да паза диета с Дюнери,пици и баници?
Може ли да ми помгнете с някакви савети какво да правя?
Дано сте ме разбрали.Мерси предварително!
Отдели 2 лева от семейния бюджет, купи си една пластмасова кутия с капак и я пълни с храни според нуждите ти. В “даскало” си вадиш кутията и си нагъваш. Ако те е срам, яж пици и дюнери докато се превърнеш в такъв. Поздрави
11.04.10
08:26
казано от korpusito на 10.04.10, 17:54:
Отдели 2 лева от семейния бюджет, купи си една пластмасова кутия с капак и я пълни с храни според нуждите ти. В “даскало” си вадиш кутията и си нагъваш. Ако те е срам, яж пици и дюнери докато се превърнеш в такъв. Поздрави
Гадно ,но истина :С
казано от NeverBeckDown на 10.04.10, 17:27:
начи ходя си на фитнес аз ,но това не ми стига да отслабна и трява да кажем една НВД .Хубаво ама трудно.
Да ви кажа графика ми
8-10 -в нас
10-12 -тренировка
13-18-19-даскало и псоле пак у нас
(в не тренировачни дни от 8 до 12 в нас) и събота и неделя имам време Laughing
Та как да пазя тази диета като само 1-2 мах 3 пъти ям в нас.Какво в даскалото да паза диета с Дюнери,пици и баници?
Може ли да ми помгнете с някакви савети какво да правя?
Дано сте ме разбрали.Мерси предварително!
или си купи 1 протеин за да ти замести 1 хранене в училище (така правя аз)
И аз бих ти препоръчал горните 2 предложения
“купи си 1 протеин”
“Или си прави сандвичи с пълн.хляб и пилешко”
Аз така правя :Нося си протеин и сандвичи и си имам 2 хранения в даскало :) .
И понякога си взимам 1 протеинов бар или вместо сандвичи или като още 1 ядене.
Мнението беше редактирано от k1r1I на 12.04.10 05:11.
13.06.10
19:00
Аз бих се съгласил c мнението за кутийката с храна :) понеже съм винаги 1ва смяна при мен се пада най-важното хранене в даскало и нося 250-300 гр пилешко или 5 белъка от яйце,но в твоя случай да кажем ти имаш да заместваш около 2-3 хранения в зависимост от режима ти и бих те посъветвал за едното хранене купувай си едно пакетче печени ядки(бадеми,орехи...),и си носи в кутийка 100-200 гр пилешко месо с една краставица без никаква сол или каквито и да е подправки
Мнението беше редактирано от AnToNiOooO на 16.06.10 16:46.
13.06.10
19:02
а според мен протеина не си го купувай за заместител а като “добавка ” както си е и наречен защото иначе ще приемаш количеството което можеш да си доставиш и с кутийка храна само че ще ти излиза 100 лв по-скъпо ,защото си хабиш протеина като заместител
казано от korpusito на 10.04.10, 17:54:
х2
По-добрия вариант е с кутииката, аз съм бил един огромен бургер преди повярвай ми :)
Носи си сварени яйца с хляб, месо, овес, ориз, извара... :)
14.06.10
05:07
най-добре е да си носиш кутийката ама ако не те устройва това наистина може просто 2 филии, мажду които има една пилешка пържола.
Успех :)