Късна мускулна треска

ТЕ

30.04.04
11:16

Тренирам от няма и месец и забелязвам,че мускулната ми треска се появява доста късно.Тренирам винаги вечер защото съм зает през деня.На другия ден ми няма абсолютно нищо.Едва след около 24 часа след тренировката започва слабо да се появява и чак на третия ден ме е хванала окончателно.Преди не съм бил така и ми се струва много странно.Тренирам интензивно със 1 мин. почивка м/у сериите и най-много по 2 м/у различните опражнения.Пия креатин и някакъв скапан протеин на BIOGAME.
Мерси предварително

30.04.04
13:55

Ami sigurno si pretovaril muskula za tva taka. Oba4e i na men mi se slu4va, no rqdko. Predi 2 dni trenirah tricepsa v4era me bole6e malko, a dnes pove4e. Oba4e az si razli4avam bolkata i taq e ot dobrite :)  tricepsa baq go natovarih, usetih si go o6te togava, vupreki 4e otdavna si treniram, mi se slu4va ponqkoga. Nema stra6no, losho e ako ti pre4i na sledva6tata trenirovka i ne mojesh da si napravi6 seriite kakto trqbva.

ТЕ

30.04.04
14:12

За следващата тренировка съм във форма и я чакам с нетърпение.Може би тази енергия е от кретина (не може би ми направо си е от него) А някой може ли да ми каже 3 грама креатин колко кафени лъжички са, защото аз доколкото разбрах 1 л. = 3гр. креатин?

30.04.04
14:36

Pri mene e sashtoto samo, 4e pri krakata. Bolkata se poyavyava ne na sledvashtiq den sled trtenirovka, a 4ak na po-sledvashtiq. Moze bi e svarzano s goleminata na muscula.

ТЕ

30.04.04
14:54

И на краката ми се случи същото  :)  ,а аз за пръв път правя упражнения за крака.Би трябвало в такъв случай треската да ме хване още на сутринта.

[quote author=”Тешкарско_копеле”]1 л. = 3гр. креатин

Ахахахаа баси глупостта!!! Кой те е излъгал? В една кафена лъжичка (с връх) има 5гр., всъщност това е и дозата, която трябва да пиеш на ден :wink:

ТЕ

30.04.04
16:45

Е**и му мамата.Само съм го хабил.Зимах по две лъжици на ден,но както и да е.Отклонихме се от темата. :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1