Проблем с потенето

14.06.10
15:40

Потя се навсякаде и много просто капя от лицето а хората около мен са напълно сухи като седна на някоя лежанка чак почва и задниками да се поти пия около 800ml на тренировка 183см 73кг около 1г и 5месеца опит

14.06.10
16:48

То и аз съм така :D

14.06.10
19:39

Абе разбирам го човека. Гадно си е. И аз направо плуввам в пот по време на трен, добре че тренирам на открито. Определено повече от нормалното... но не знам какъв съвет да ти дам, освен да мога да съм ти съпричастен. Мисля, че съм чел за зеления чай, че регулира потенето, но силно ме съмнява да има осезаем ефект.

15.06.10
05:43

И аз съм така. В неделя след плажа се понапекох и сега (2дни по-късно) още съм топъл. Вчера на тренировката 2 тениски смених и двете ги изцеждах след като ги сменях и течеше пот все едно са прани. Винаги си нося 2 кърпи и 1 тениска за смяна..вече ще нося по 2 тениски за смяна заради по-топлото време.
И не е като във фитнеса да е горещо. Климатика си работеше, въпреки че беше 9 вечерта.
Чудех се как някои като тренират и яко кардио правят и почти не се потят, а аз докато стигна до кардиото и нося 2 кила по пот:), но това си е до ген според мен.
Също често след тренировка като се изкъпя и продължавам да се потя.., не знам за лек.
Четох някъде и аз за зеления чай, че помагал, както и ако се пие повече вода (стайна температура) по време на тренировка - 1,5-2л намаляло потенето, защото се намаляла телесната температура.., но нищо от това не ми действа.
Знам и че има операция, с която може да се оправи това, но нямам намерение да ме режат, заради потенето..

Май не помогнах много..:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1