26.03.05
23:31
Това списание се прави със съдействието на bb-team. Новичко е списанието и едва четири броя са излезнали. Аз лично доста го харесвам и още повече, че насякаде в него фигорира името на team-а. То е едно ново и различно издание за хранене,диети,спорт за здраве и красота. Срещали ли сте го по бутките за вестници или на други места и какво ви е мнението и коментара за него?
Според мен е чудесно допълнение към съществуващите списания и сайт. Защото ние в сайта отделяме внимание доста на мъжката част от спорта и всички състезания. Екипа на списанието също не е лош с, който се сблъскваме и си помагаме по различните мероприятия, които отразяваме.
по-здрави
пп Този месец лице на броя е Нели от “Огледала”
27.03.05
09:25
мммм изглежда добре 8) ....но не ми е попадал в ръчичките :oops:
Ще гледам да се сдобия с някой брой - изглежда интригуващо (стига цената да не ме откаже де)...
27.03.05
10:44
В нашия фитнес ми е попадал един от първите броеве - поздравления добре направено и доста различно от тези списания които се тиражират до момента.
Аз досега не съм го виждал, ако го видя ще си го взема да пробвам дали ще ми хареса.
Между другото чух някъде че щели да пускат Айрън Мен на български, там има ли нещо ценно или само снимки на напомпани профита и реклами на добавки?
Сп. Айран Мен няма да е лошо списание в никой случаи. Но за съжаление нямат големи права за отразяването на много състезания и ще е бъкано по американски тип с адски много, досадни реклами, които заемат доста голямо място от него. Издава го СНС, Джей Ка. Струва 5лв. Общо взето списание Олимп замира и може би това ще е заеме мястото му, но дали ценната, която е същата с тази на “Флекс” ще позволи това да стане, не знам. То става пълна простотия щото “Флекс” е 5лв в САЩ и там за тях е като тоалетна хартия скъпо :)) а тука при нас да го правят като америчко издание за мен е доста тъпо! Но няма лошо да е скъпо, поне да е качественно е ще го видиме, а дано да е.
по-здрави
28.03.05
05:52
...
Мнението беше редактирано от maxx_muscular на 07.04.14 21:56.
Има си го вече списание Айран Мен! Но само в магазина на пиротска номер 9 ако се не лъжа съм го виждал! По реповете и аз не съм го вижда, мозе зареди цената да е.
по-здрави
maxx_muscular малко страннен поста ти ве братле :) нали за Айран Мен-а говориш?
Разгледах го, тъпичко ми се стори. В НДК има “Стройко”. И там на един щанд го има......
От СНС се почудиха защо не е по реповете, като ги питах, уж казаха че добро било пък ще видим! Колкото и да е зле Олимп пак е по-добре от МиФ, няма толкова реклами а полезните работи за двойно повече!
Списанието IRON MAN е пълен боклук!
Христомир Христов е световен шампион, а в това списание даже две думи за него няма! За силов трибой и Иво Христов също нищо няма, което е срамота и подигравка направо! Това списание не е за силови спортове, даже и за фитнес не е!!!
Биг Брадър?! Куку бенд академия?! Бойко и Юлияна?! И тая манекенка ми е приятелка и е супер тъпа и с неква физономия на кон, но какво прави на списание за културизъм ве?!
А да разгледаме и авторската колегия: Жоро и Деси от СНС, които са готини състезатели, но със съмнителни знания. Карабиберов вече е човек със знания, положил основите на бодибилдинга в България. Владимир Боянов от НСА, ако сте чували за негов състезател освен Стойл Стоилов евалата просто доста съмнителни са му знанията и методиките в културизма!
Това си ми е лично мнение. Но просто доста забележки могат да се отправят към списанието!
по-здрави и съм отвратен от боклучарника, който изсипиаха от това списание
Забележки:
Списанието е три месечно, което означава, че ще излиза веднъж на три месеца.
120 страници голямата част от, които са реклами и преписани статии и снимки на манекенки, мъже в еротични пози и шоумени тренирали само на сън