Помош за един новобранец.

14.06.10
21:06

Здравейте, нещо се амбицирах да си купя фитнес уреди или поне помощни средства, за изграждане на мусколна маса и т.н.
Въпроса ми е следния на 15 години съм, искам да ми предложите някой-фитнес уреди за вкъщи, също така със тях и обяснениа колко пъти и колко серии. Моля помогнете  :-)

А и да.

15 гд.
Висок 1.90.
Тегло 70-80 кг

Темата беше редактирана от Ivan4000000 на 14.06.10 21:08.

15.06.10
07:11

Според мене доста пари ще се оръсиш за фитнес уреди и т.н. Парите дето ди ги приготвил за уредите наи добре си ги вложи в хубава храна за начало добър протеин (хранителна добавка) и си изкараи карта в наи близката до вас зала ;)

Усети тръпката в залата ,след първия месец 99% ще останеш доволен  от себе си ;)

Мнението беше редактирано от mirkoto44 на 15.06.10 07:11.

15.06.10
07:17

Трябва ти щанга, два сглобяеми дъмбела и тежести за тях. Пейка, регулируема и стойки за щангата (също с възможност за регулиране на височината). Също така е добре да си сложиш лост за набиране и успоредка. Пейката и стойките са минимум 250 лева, дъмбелите и лоста още 150, без тежестите, а дисковете за тях са средно 3 лв/кг.

15.06.10
07:58

Не виждам смисъл да се хвърлят левове за уреди в къщи при условие, че си начинаещ и предвид годините ти имаш предостатъчно свободно време за тренировка в зала, като парите за уредите ще ти стигнат за поне 1 година тренировки в зала.

15.06.10
09:38

казано от velislavs на 15.06.10, 07:58:

Не виждам смисъл да се хвърлят левове за уреди в къщи при условие, че си начинаещ и предвид годините ти имаш предостатъчно свободно време за тренировка в зала, като парите за уредите ще ти стигнат за поне 1 година тренировки в зала.

Напълно съм съгласен.Даже за повече от година ще ти стигне.А пък и повярвай в къщи на дали ще ти е готино да тренираш,в зала е по добре хем ще се запознаеш с по опитни хора хем като идеш в залата знаеш,че отиваш да тренираш и ще си по концентриран и няма да се моташ.

15.06.10
09:44

казано от Петко К на 15.06.10, 07:17:

Трябва ти щанга, два сглобяеми дъмбела и тежести за тях. Пейка, регулируема и стойки за щангата (също с възможност за регулиране на височината). Също така е добре да си сложиш лост за набиране и успоредка. Пейката и стойките са минимум 250 лева, дъмбелите и лоста още 150, без тежестите, а дисковете за тях са средно 3 лв/кг.

Ок мерси.
А не става ли без протеини и хранителни добавки да направиш едно хубаво тяло и г/д мусколи чесно казано химия не ми се взима.

15.06.10
10:01

Става разбира се с един добър хранителен режим и си ОК . ;), но не забраваи че все пак си на 15 г. на тази възраст няма как да изглеждаш като 25 годишен здравеняк (примерно) освен ако не си на ......... нали ;)

Мнението беше редактирано от mirkoto44 на 15.06.10 10:02.

АН

15.06.10
10:20

казано от Ivan4000000 на 15.06.10, 09:44:

казано от Петко К на 15.06.10, 07:17:

Ок мерси.
А не става ли без протеини и хранителни добавки да направиш едно хубаво тяло и г/д мусколи чесно казано химия не ми се взима.

Стига с таз химия ве!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1