таекуондо,кардио и астма/малко помощ моля

10.06.10
21:21

здравейте!скоро ви открих и сам много доволна.имам много голяма нужда от помощ от някой който разбира от хранене и спорт.тук в германия не мога да получа,зщото трябва да си направя абонамент годишен за фитнес, а нямам никаква възможност после да ходя.сега ще ви кажа какво правя и моля за съвет.целите са ми сваляне на мазнини и не много килограми.работата ми е на крака 6 дена в седмицата по 12 часа.на седмия ден правя 2на тренировка таекуондо“ много по интензивна от нашите в бг“,понеже нямам възможност да ходя друг ден.за да изкарам там обаче пия аминокиселини.само този ден ,щото взех да ставам като триклирен гардероб.искам да правя кардио..имам колело ,но не ми достигат силите за него.и вместо да свалям аз май качвам.не мога да съм сигурна,защото мисля че събирам вода и подпухвам.не мога да почивам и претоварвам много .на ниско въглехидратна и ниско мазнинна диета съм и последния месец нямам спад.храня се по 4 пъти на ден.рядко ползвам подсладител.един ден ям на вечеря всичко.дрехите ми стават,а кантара откача.аз самата имам чувството че съм буца.моля ви помогнете ми.каквито и да са идеи.а да ...кардио мога само колело ,защотото имам астма и не издържам бягане примерно.а и съм тежичка малко за да размятвам телеса “((.мерси предварително на този който реши да ми обърне внимание.
P:S. може би трябва да упомена, че тренирам от 4 години,но диетата правя от 3 месеца,вследствие на отказа от цигари.не че очаквам да стана 50 кг,но ....мерси пак.

Темата беше редактирана от moni79 на 13.06.10 20:37.

15.06.10
12:59

Следи си калориите, яж 5 пъти на ден (всичко - и мазнини и въглехидрати). Избягвах, бял хляб, захар и безалкохолни. За да не задържаш вода и за да издръжаш на тренировките пий много вода.

15.06.10
20:23

здравей!мерси че някой все пак пише.гледам доста хора са прочели,но....тц.както и да е безалкохолно не пия само вода.рядко кола  лайт но не повече от 500мл на ден,но и неиа отказах.пия по 1,500л  минерална вода на ден.смяташ ли че е малко...истински се оъорих докато и това мога да изпия.захар яам ч пати в седмицата.никога не сам подслаждала кафе или чай.имам чувството че ако ям повече въглехидрати ще  стана като бомба“((дали от това нямам енертгия обаче?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1