24.02.04
11:48
Отскоро започнах да тренирам бокс, не съм от лесно качващите килограми и веднага усетих в боксовата зала как бързо свалям-не знам дали мазнини или и мускули.,и все пак искам освен всичко да правя някаква силова тренировка, каква може да бъде тя,комбинирана с другата?
30.04.04
18:05
Аз също уважавам бокса Наи-добре редуваи тренировките В залата прави основни базови упражнения Преди бокса вземаи амино или протеин за енергия
boska e unikalen sport…trenirah 5 meseca
no osnovniq minus e che svalqm masa i maznini (koito gi nqmam)
no se ka4va sila i izdyrjlivost adski mnogo
nqma neshto koeto da me e umorqvalo nqkoga poveche ot kolkoto stabilna trenirovka po boks !!!
refleksite syshto ot polzva ... i street fighta se podobrqva :)
trudno bi ka4val a v sa6toto vreme i da trenira6 seriozno boks.trqbva da izbere6 ili boksa ili ka4vaneto.primerno ako izbere6 boksa fitnesa i 6tengite sa ti samo +,ni6to pove4e.sled vsqka trenirovka po malko za raze i gardi za6toto te sa m,nogo vajni za tozi sport :wink:
02.07.04
12:49
Pri box-a svalqneto na muskulna masa e neizbejno.No za smetka na tova,ako predi si razpolagal s malko pove4e kg,sega ima6 vuznmojnostta da gi oformi6 i da postigne6 zabelejitelni rezultati :D
Trenirovkite vnasqt malko samo4uvstvie i uverenost :D ,no ne si mislete,4e pipate oblatzite ve4e :wink:
Variantut s protein i amino e po-dobur sled trenirovka,za6toto predi neq 6te ti posluji samo za dopulnitelna energiq,a na teb ti trqbva zapazvane na muskulnata masa.
Uspeh s box-a i se nau4i da dviji6 s krakata,tova e 1 ot nai-vajnite ne6ta :)
02.07.04
23:22
ave bois otkaji se ot toq abdalski sport.S nego fitnesa ne vyrvi.
zapi6i se na djudo i borba i nabivai qko qdene zobi si proteina i si4ko 6e ti e 6!!
02.09.04
01:32
boksa e mnogo xubav sport ne se otkazvai.amino kiselini sled trenirovka sas prosti vuglexidrati 6te ti pomognat da zapazi6 muskulite si.moje da probva6 i kreatin dava dobri rezultati i moje i da ka4i6 nqkoi kilogram ako trenira6 v zala za masa no ne o4akvai 4udesa.naistina trudno se raste no ako puk ka4i6 muskulna masa da znae6 4e tova e treniran muskul i 6te bude6 istinski zvqr :twisted:
03.09.04
14:29
А да питам е като си по-дебел можеш ли се запишеш за бокс?
Мен се ми е харесвало ама си викам абсурд да издържа на натоварването.Преди бех за малко на карате и кат се почваше с некви 20 -30 обиколки там на салона после по 50 лицеви после разтягане ама много и до де дойде интересното немах сили да пръдна та камоли за спаринг.
Може ли някой от трениращите да каже с 2 думи какво представлява тренировката по бокс от до.
26.09.04
12:11
Значи братле трнеировката по бокс представлява.В началото загряфка после скокове на въже и такива подобни упр за издръжливост.После техника учиш удари ала бала.Накрая ОФП(обща физическа подготовка) и като за последно немоеш стоиш на краката си едвам се прибираш вкъщи.
Иначе бокса е мно добър спорт.Продължавай и не се отказвай !!!
08.12.04
23:34
бокса е мнооо добро да. Аз тренирам кикбокс и е ебати натоварванито мноо трудно се качва
14.12.04
17:51
Аз също уважавам бокса занимавал съм се доста време ,но просто културизма ме влече повече. 8)
18.01.05
12:30
някои може ли да ми каже каде да се запиша да тренирам
25.07.05
18:03
[quote author=“Voltmachine”]А да питам е като си по-дебел можеш ли се запишеш за бокс?
Мен се ми е харесвало ама си викам абсурд да издържа на натоварването.Преди бех за малко на карате и кат се почваше с некви 20 -30 обиколки там на салона после по 50 лицеви после разтягане ама много и до де дойде интересното немах сили да пръдна та камоли за спаринг.
Може ли някой от трениращите да каже с 2 думи какво представлява тренировката по бокс от до.
трябваше да продължиш да тренираш ... за една година щеше да влезеш във форма и да правиш тия неща без проблем
здравейте смятах да пускам нова тема но се отказах като видях тази за бокса каде в бургас има тренировки по бокс.Някаде след месец смятам да се запиша тъй като сега имам едно проблемче с глезена.
Кикбокс в бургас знам 2 зали ама за бокс ... ако знаете кажете.
рзчитам на вас :wink: