27.03.05
11:09
/уточнение- тренрам за маса-сила/
Абе имам едно чувство, че след като тренирам, леко се стопявам... така да се каже. :) Не с време след трен., ами на следващия ден. Примерно вчера тренрах с добрър интензитет, но не да съм претренрал. Днес на кантара съм леко поспаднал сякаш...
Сигурно се дължи на това, че съм изхвърлил някои баластни работи... :) Демек ходил съм до кенефа и не съм ял много сутринта.
Но, вие какви ще кажете, замисляли ли сте се по този въпрос?
Изобщо как е механизма на качването, може би първо леко спадаш, а после с възстановяването се гради..?
Малко е идиотско питането ми и разсъждението ми, но все пак, ако някой има да каже нещо... :D
мии първо трябва добре да заредиш с въглехидрати преди трен!
ама сигурно е от тва дето ти си го казал за облекчаването в ВЦ-то
самнявам се че пъро се смаляваш а после растеш :)
27.03.05
13:46
Няма нужда да се мериш всеки ден. Измери се примерно след месец. Така при правилна тренировка и диета наистина ще видиш разлика.
[quote author=”Владимир”]Няма нужда да се мериш всеки ден. Измери се примерно след месец. Така при правилна тренировка и диета наистина ще видиш разлика.
именно,така само се изнервяш,мери се един два пъти в месеца и тогава ще усетиш разлика.иначе ако се натъпчеш яко,ще бъдеш с 3 4 кила по-тежък от нормалното докато не се облекчиш :lol:
[quote author=“freakster”][quote author=”Владимир”]Няма нужда да се мериш всеки ден. Измери се примерно след месец. Така при правилна тренировка и диета наистина ще видиш разлика.
именно,така само се изнервяш,мери се един два пъти в месеца и тогава ще усетиш разлика.иначе ако се натъпчеш яко,ще бъдеш с 3 4 кила по-тежък от нормалното докато не се облекчиш :lol:
хаха, точно така е много ясно. Ама нещо все ми иде да се меря, трябва да го разкарам тоя кантар от къщи. :)
Но, мисля, че определено има -леко стопяване и после растеж. Преди 4-5 месеца като почнах да ходя в зала редовно една седница леко спадах с 1 кило/чисто мерене/, после качвах към 2. Нещо като цикъл се заформяше.
Ок, мерси за фниманието. :)