16.06.10
08:14
Значи купих си Muscle Gauge whey protein blend 5lb , отгоре тфа найлончето ли кфо е на капачката си беше запечатано , но като отворих капака нали има едно залепено на гърлото на ботилката , като фолио - тва беше отлепено.Та въпроса ми е трябва ли да се притеснявам или нема проблем , може ли примерно от жегата да се отлепи тва?
16.06.10
08:28
Няма от какво да се притесняваш,може както казваш да се е разлепило само или да си е така по принцип,някой ако иска да го напълни с нещо друго вътре,винаги може да залепи картончето :) така,че според мен това не трябва да те притесняваш,пък и си е имало найлонче отвън..и на мен ми се е случвало и всичко си е било наред
Е са си отварям Л-карнитина на Met-RX гледам на опаковката пише Do not use if seal under cap is broken or missing , а такъв изобщо нямаше , беше си запечатано само от горе лол , кво да го правя , да го връщам ли...
Мнението беше редактирано от Георги на 16.06.10 08:52.
казано от Георги на 16.06.10, 08:50:
Е са си отварям Л-карнитина на Met-RX гледам на опаковката пише Do not use if seal under cap is broken or missing , а такъв изобщо нямаше , беше си запечатано само от горе лол , кво да го правя , да го връщам ли...
Връщай, щом пише... :) В България не зная дали някой ще ти го приеме обратно...
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 16.06.10 12:33.
Поръчал съм го от онлайн магазин , обадих се е сега и ми казаха да им звънна по-късно защото човека който отговарял за това не бил там.Ще видим какво ще стане..Надявам се от фирмата да са коректни..
Мнението беше редактирано от Георги на 16.06.10 13:00.
Чакам да видя дали ще откажат , защото ако си го земат е кофти да им правя антиреклама , но ако не - ще го имате сайта..
Начи пича ми обясняваше че било нормално , не можело да бъде фалшив карнитина и тн и ми предложи да се обадя на вносителя , защото работили директно с него.Вместо това писах мейл на Met-Rx да ги попитам и като получа отговора ще видим вече какво ще предприема.Ако под seal under the cap се има впредвид тва найлонче дето е отгоре над капачката(което ме съмнява) ще си го пия карнитинчето , но ако не е им го връщам и да се оправят.
Hi Georgi,
We have contacted our regulatory advisor regarding your query. She has advised that as long as the product itself was sealed it is safe to use. There should be no extra seal under the cap, just the one over the neck of the bottle which ensures that the product has not been tampered with before it reaches you.
If the product seal was broken when you first opened the cap we would recommend that you return the goods to the retailer that they were purchased from.
If you have any further queries please do not hesitate to contact us.
Kind Regards,
Nicola Robinson
Customer & Sales Support Administrator
И ся въпроса е закво са го написали тва на етикета , да си помисли човек че са му метнали фалшив л-карнитин.Е*ати филма...