Препоръки за форума

Темата е заключена.

16.06.10
10:20

Митко, а с нов форумен скин какво стана? Темата беше отдавна и не помня, беше ли одобрена?

Не бих искал да разводнявам темата с други детайли, затова само накратко ще спомена, че предстои да ви зарадваме с редица подобрения по форума, включително неговата визия. :)

16.06.10
16:35

Това е добре, че ако знаете от кога го търся този бутон ....

16.06.10
17:41

Даааааааааааа, аз така пропускам десетки постове, ако една тема е минала страница примерно.

Ами аз честно казано и до днес не знам на някой който публикува много постове ка кда му намеря стар пост, ако не знам темата или точно съдържание за търсачката... Просто ми се струва че мога да виждам само 10 поса на лицето, не повече...
А това е супер голям минус, особено при модерирането, като има някаква стара разправия или нещо такова ,ходи я търси...

Препоръките за форума може да изнесем в отделна тема, за да проверим, дали всичко от предишните коментари е вече добавено или не. Нека тази тема остане за емотиконите само.

Хайде да опитаме с емотиконите на Skype. Тествайте на воля! :)

18.06.10
20:02

Ооох баня  (rofl) оххх кеф :D

hmmm рофл-то не е анимирано, малко го обезсмисля 8-)

Ама и така съм мнооооооооооооого доволен  (sun)

Мнението беше редактирано от emzo на 18.06.10 20:04.

Добре, махаме го. Някои емотикони според мен също може да отпаднат, но оставям аудиторията да сподели мнение.

18.06.10
20:07

Дори не знам да има друг форум със скайп емотикони.

Тенкю вериииии мъч.

18.06.10
20:20

Видео галерия.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1