Помогнете ми моля ви!!

16.06.10
23:34

Здравейте приятели!Днес се регистрирах в този форум и ще ви помоля да ме извините ако темата ми не е за тук.Искам да ви попитам как да кача маса?На 14 години съм 62кг 183см.Преди няколко дена започнах с фитнес вземам глутамин и една хранителна добавкa http://www.espowerfood.com/details_bg.php?product_id=25 . Преди ходих на лостове и ефекта е минимален.Искам да ми препоръчате и също така упътате дали взимам правилните добавки и каква хранителна програма да спазвам.Неискам да ставам “чудовище” ,а искам да кача още доста килограми и да оформям!Също така искам да ви попитам има ли нужда да вземам креатин и да спра с посочените от мен добавки,тоест да вземам само глутамин и креатин и ако тези добавки не са подходящи за мен то кой са подходящи!Ще ви бъда много благодарен ако ми помогнете!Благодаря ви предварително.Живи и Здрави!! ;)

Мисълта ти е насочена в грешната посока. Трябва да имаш 1) отлично хранене и 2) подходяща тренировка. Без тези двете никоя добавка няма да ти помогне. С тези двете и както си на 14 имаш поне 5 години, в които може да не пипнеш добавка и да растеш като гъба. Тялото в момента ти произвежда повече хормони и има потенциал и темпове на растеж, които не могат да ти дадат и най-яките добавки.
На лостовете трудно ще постигнеш повече от леко оформяне - там не се тренира повече от половината от тялото (бедра, задник и кръст), а да не говорим, че рядко някой разчупва модела кофички-набиране-лицеви и прави повече неща.
Е, знаеш вече какво трябва да питаш, от теб зависи.

Напиши си фитнес програмата и храненето.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1